9 lucruri pe care nu i le poți spune omului drag. Adoptă modalități mai blânde de influență.

Este mai bine să renunți la ultimatumuri, să lași trecutul în trecut și să uiți în cele din urmă de fostul.

Iată 9 lucruri pe care nu ar trebui să i le spui omului drag.

1. ”Este vina ta!”

Fluxul de acuzații nu-ți va aduce beneficii nici ție, nici partenerului, chiar dacă el este vinovat de situația creată. Fii mai inteligentă și nu turna combustibil pe foc. Mai târziu, când vă liniștiți, vorbiți calm și vedeți ce puteți face.

2. ”El întotdeauna făcea asta pentru mine.”

Niciodată nu-ți menționa fostul partener într-o conversație. Nici de bine, nici de rău – nicicum. Dacă totuși dorești să schimbi comportamentul partenerului, încearcă metode mai civilizate, cum ar fi discuțiile de suflet sau convingerile blânde.

3. ”O prostie mai mare nu am auzit în viața mea.”

Dacă ai început o relație în mod conștient, atunci îți imaginezi probabil nivelul intelectual al partenerului. Prin urmare, nu vorbi disprețuitor sau batjocoritor despre ideile și gândurile sale. Acest lucru va duce la faptul că el se va închide în sine și nu va mai împărtăși nimic cu tine.

4. ”Nu poți face nimic bine.”

Astfel de lucruri nu se spun cu voce tare. Mulțumește-i pentru încercare, laudă-l pentru eforturile depuse. Și dacă a eșuat – nu contează, împreună veți găsi o cale de ieșire din situație și o soluție la problemă.

5. ”Ți-am spus.”

Nu te transforma într-un monstru malefic și uită de existența acestei fraze pentru totdeauna. Este atât de important să-ți demonstrezi dreptatea și să fii cea care spune ultimul cuvânt? Nu vei dobândi nimic bun, crede-mă.

6. ”Dacă m-ai iubi, nu ai …”

Este umilitor și necinstit să pui condiții și ultimatumuri. Nu-ți manipula partenerul. Presiunea constantă asupra lui va duce la o explozie emoțională. Încercați să găsiți un compromis și ține cont de dorințele și nevoile lui.

7. ”Nu purta asta.”

Da, nu este ușor să te împaci cu garderoba străină. Totuși, va trebui să faci acest lucru sau să găsești modalități de influență mai blânde pentru a păstra relația.

8. ”Mama mea făcea altfel.”

Această opțiune se referă mai mult la bărbați. Nu spune astfel de fraze, mai ales dacă iubita nu are cea mai bună dispoziție. În caz contrar, riști să-ți împachetezi lucrurile și să mergi să trăiești cu mama.

9. ”În familia ta sunt numai ratați.”

Familia este sacră. Chiar dacă partenerul tău nu obosește să-și critice rudele, tu nu poți face acest lucru. Faci parte dintr-o familie cu relații dificile, așa că este mult mai înțelept și mai sigur să adopți o poziție neutră.