2 motive pentru care bărbatul zgârcit este mai rău decât singurătatea.

Tot mai mult ne apropiem de conștientizarea faptului că femeia trăiește mai bine singură decât cu oricine. Aici, conceptul de „singurătate” înseamnă o viață cu adevărat singuratică. Fără întâlniri, relații serioase, comunicare cu bărbații. Pare un mod de viață ascetic. Dar multe doamne aleg această cale și trăiesc mult mai bine decât cele căsătorite.

S-ar putea spune că acesta este un indicator că ceva este în neregulă cu bărbații moderni. Poți accepta multe caracteristici neatractive ale partenerului tău, dar nu și zgârcenia.

Deci, iată două motive pentru care un bărbat zgârcit este mai rău decât singurătatea!

1. Să fim sinceri, aproape fiecare al doilea bărbat este zgârcit. Să oferi ceva din inimă – este o trăsătură feminină, din păcate. Femeia din puținii bani pe care îi câștigă, poate economisi pentru a-i cumpăra bărbatului un cadou, iar el chiar și cu salariul său de un milion va jura că nu-i ajung bani.

Chiar dacă femeia singură câștigă un milion, ea nu are nevoie de un bărbat bogat și zgârcit. Iar dacă are venituri modeste – cu atât mai mult. Nu că ar vrea să fie întreținută. Femeile nu sunt atât de mercantile cum le descrie societatea modernă. Doar că atunci când finanțele sunt mici, orice remarcă (de a plăti cheltuielile în jumătate) sunt percepute foarte dureros. Un bărbat zgârcit este mai rău decât singurătatea. În singurătate îți păstrezi mai ușor celulele nervoase, atitudinea pozitivă și respectul de sine.

2. Omul zgârcit – este unul dintre cei mai neplăcuți oameni din viața ta. EL este un prieten, un soț și un coleg rău. Lăcomia este mai rea decât minciuna. Și cel mai rău lucru este faptul că omul conștientizează că este zgârcit, dar nu încearcă să lucreze la asta. Totul începe din copilărie, zgârcenia se dezvoltă din educație. Să dai vina pe părinți – este greșit. Dar când ești adult și te comporți ca un „purcel” – acesta este deja un fiasco.

Crezi că bărbatul nu știe despre zgârcenia lui? Știe. Crede-mă, nu doar tu ai observat acest lucru. Dar el nu vrea să lucreze asupra sa, nu vrea să scape de acestă trăsătură de caracter. Preferă să rămână un „purcel”. Nu s-a maturizat, nu s-a dezvoltat, nu s-a realizat ca persoană. Prin urmare, vezi doar vârful aisbergului – zgârcenia. Nu se știe ce calități mai ascunde.

Femeia ar trebui să se protejeze cel puțin de ceea ce se poate proteja. Stresul într-o relațiile cu un bărbat zgârcit – este doar începutul.

Bărbații zgârciți trebuie lăsați să se maturizeze moral.