Spune-mi ce zodie este bărbatul tău și eu îți voi spune cum vei trăi cu el.

Spune-mi ce zodie este bărbatul tău și eu îți voi spune cum vei trăi cu el…

Dacă ești cu un Berbec…

… ai un bărbat inventiv care știe cum să-ți intensifice feminitatea. Și deși este predispus la certuri, nu te vei plictisi niciodată cu el.

Dacă ești cu un Taur…

… cu el te vei bucura de viață, vei aprecia micile plăceri – de la mâncare până la s*x. Este ușor să ai încredere în el, dar uneori este încăpățânat. Cu toate acestea, te vei pierde în natura lui dulce.

Dacă ești cu nativul Gemeni…

… cu el fiecare zi este diferită. Deși își arată adesea caracterul, are multă imaginație și tendința de a căuta aventuri în care vrea să te atragă. El te poate inspira.

Dacă ești cu un Rac…

… te va iubi și nu va cere nimic în schimb. Este fermecător și grijuliu. Singurul risc – este un bărbat foarte sensibil. Are o inimă de copil, dar va face totul pentru tine.

Dacă ești cu un Leu…

… vei fi întotdeauna în siguranță cu el. Alături de el te simți ca după un zid de piatră. Este puternic, puțin concentrat pe sine, dar nu vei rezista farmecului său. La urma urmei, este un rege.

Dacă ești cu nativul Fecioara…

… va fi întotdeauna alături de tine. El te cunoaște mai bine decât oricine și te poate sfătui și sprijini. Uneori este mofturos, dar atent și de încredere.

Dacă sunteți cu Balanța…

… va face ca fiecare moment petrecut în compania lui să fie de neuitat. Calm, vesel, uneori ușor pierdut, va crea o relație plină de armonie cu tine.

Dacă ești cu un Scorpion…

… vei avea întotdeauna un aliat de partea ta, care de asemenea va fi și un consilier de neprețuit. Are o latură întunecată, dar face parte din farmecul său. Ideal ca partener, deși poate fi puțin nebun.

Dacă ești cu un Săgetător…

… viața cu Săgetătorul este o aventură. Iubește distracția, uneori chiar prea mult.

Dacă ești cu un Capricorn…

… ai un aliat de încredere, serios și care merită încredere. Uneori este prea conservator și dificil de încurajat, rămâne în umbră. Cu toate acestea, venerează femeia pe care o iubește.

Dacă ești cu un Vărsător…

… el va fi ghidul tău. Este idealist, uneori lider, îi place să participe „la bătălii” în diverse domenii. Dacă ți se pare că s-a îndepărtat un pic, nu-ți face griji, Vărsătorul este întotdeauna alături.

Dacă ești cu un nativ Pește…

… te va înconjura cu atenție și grijă. Are întotdeauna dispoziție bună, dar nu-ți face griji: chiar dacă se trezește indispus, starea de spirit proastă îi trece repede. La fel de repede uită și supărările.