Opinie: Iată de ce bărbații nu mai doresc să cucerească femeile.

În situația actuală, bărbații nu mai sunt cavaleri: nu fac aproape niciun efort, mă întreb de ce?

Reprezentanții ambelor s*xe au o mulțime de plângeri unul împotriva celuilalt. Auzim în repetate rânduri că „toți bărbații sunt răi” și „toate femeile sunt scorpii”.

Nu sunt de acord cu asta și nu vreau să mă clasez printre acești oameni, părerea mea este diferită. Dacă ați avut o experiență negativă în relații, atunci nu-i puneți pe toți în aceeași oală (bărbați sau femei). Oamenii demni locuiesc printre noi.

Vă voi da un exemplu. Luați o găleată, turnați în ea apă din în ocean și veți vedea că în ea nu există pește, dar acest lucru nu înseamnă că și în ocean nu există.

Nu voi nega că timpul cavalerilor a rămas demult în urmă, dar acest lucru nu este nici bun, nici rău. Este doar un fapt: totul se schimbă. Da, în unele privințe, bărbații au devenit mai relaxați, mai neglijenți, dar același lucru se poate spune și despre femei.

Înflorește feminismul. Fiți de acord că formele sale sunt oarecum pervertite. Nu spun că femeile ar trebui să fie lipsite de drepturi: să li se ia dreptul la vot, să fie încuiate în bucătărie și așa mai departe. Vreau doar să vă atrag atenția asupra faptului că acum femeile seamănă la caracter cu bărbații. În afară de minoritățile s*xuale, niciun bărbat nu va încerca să cucerească un alt bărbat.

Bărbatul nu se egalează cu femeia, fiziologic sau emoțional! Aceasta nu este o competiție, prin urmare nimeni nu este mai bun, doar așa este natura umană. Instinctele sunt incorporate în noi de natură, nu merită să le subestimăm. Feminitatea atrage bărbatul la nivel animalic și atunci el începe să cucerească femeia. 

Uneori se întâmplă că bărbatului nu-i este interesat să facă acest lucru cu o anumită femeie. Aici există două opțiuni: fie el deja este într-o relație, fie și-a dat seama că femeia nu i se potrivește, că ea nu-i va putea satisface nevoile. Nu trebuie să învinuiești pe nimeni, pur și simplu mergi mai departe. Interesele voastre nu coincid.

Să te schimbi pentru ca cineva să te cucerească, nu merită. Trebuie să faci asta numai de dragul tău, numai dacă înțelegi că în viața ta există ceva care nu-ți place.