8 afirmații care te vor ajuta să începi viața de la zero. Iată cum le utilizezi pentru a fi cât mai eficiente.

Aceste afirmații, menite să-ți trezească sufletul, te pot ajuta să trăiești în starea de fericire și să urmezi mai ușor ideile despre viitor, care au un anumit sens și scop.

Vocea ta interioară te poate ajuta să cunoști ceea ce te face cu adevărat fericită. Datorită acestui fapt, ai ocazia să te simți mai inspirată, plină de speranță, să-ți direcționezi viața spre bunăstare maximă.

Chiar dacă ideea de a te concentra pe propriul suflet este nouă pentru tine, poți simți că există ceva în interiorul tău care așteaptă cu nerăbdare „să prindă viață”.

Aceste afirmații te vor ajuta să cunoști fericirea și să urmezi mai ușor calea către obiectivele tale. Frazele te vor susține în momentele dificile, te pot ajuta să scapi de gândurile negative și obiceiurile rele, să trăiești vibrații înalte și să realizezi că tu însăți ești creatoarea propriului destin.

1. Mă mișc într-o direcție nouă, trăiesc cu vibrații înalte și ajut lumea.

2. Sunt gata să merg către visurile mele și astăzi voi face încă un pas.

3. Sunt întotdeauna plină de energie pozitivă și stabilesc relații pozitive cu cei din jur.

4. Îmi trezesc pasiunea sufletului pentru a trăi viața din plin. 

5. Înlocuiesc frica cu dragostea în fiecare moment.

6. Atunci când cred că pot, chiar pot.

7. Încep fiecare zi cu vizualizarea căii care îmi permite să ajut lumea.

8. Eliberez gândurile și credințele negative, creez rezultate pozitive în viața mea.

Cum utilizezi aceste afirmații pentru a le face cât mai eficiente?

Un mod excelent de a utiliza afirmațiile – este de a le scrie pe hârtie de 20 de ori dimineața și de 20 de ori seara. Acest obicei este util în special dimineața și seara. Când ne trezim și înainte de culcare, creierul nostru emite unde alfa relaxate. Atunci se deschide ușa subconștientului și suntem mai susceptibili la schimbări.

De asemenea, poți imprima aceste afirmații pe hârtie, le poți lipi într-un loc vizibil – de exemplu, pe oglindă, deasupra chiuvetei la bucătărie sau lângă computer. Poți chiar să instalezi un „memento” pe telefonul tău mobil, care te va încuraja să revii la afirmațiile tale de mai multe ori pe zi și să le citești.

Dacă ți-a plăcut o anumită frază enumerată mai sus și ai memorat-o, atunci o poți repeta mental în timpul zilei – de exemplu, în timp ce stai în rând la magazin, în transportul public sau în mașină când ești blocată în trafic.