11 adevăruri despre relații și bărbați pe care le înțelege doar o femeie inteligentă

Acum, când bazele societății s-au schimbat serios, apar tot mai multe bariere în calea fericirii personale. Din cauza lor, întâlnirea cu un bărbat demn pare un vis irealizabil. Este mult mai ușor să întâlnești un manipulator sau un bărbat neserios.

Din fericire, femeile experimentate se orientează mai ușor în problemele de dragoste decât fetele tinere. Iată câteva adevăruri despre relații și bărbați pe care doar o femeie inteligentă le înțelege:

1. Uneori merită să conectezi rațiunea.

Îți poți asculta inima, dar până la un moment. Dacă ea te conduce înapoi la fostul partener care te-a trădat deja de două ori cu alte femei, este timpul să-i oferi creierului posibilitatea să ia decizii.

2. Bărbatul nu te va face fericită

Adevărata fericire este foarte subiectivă, în continuă mișcare. Deși un bărbat demn, desigur, poate contribui la fericirea ta, niciun bărbat nu este capabil să te facă fericită până când tu însăți nu devii așa.

3. Gelozia ta nu va duce la nimic bun.

Orice relație ar trebui să se construiască pe încredere. Paranoia și controalele constante nu vor împiedica bărbatul să înșele, dacă el vrea să facă asta. Femeile inteligente nu se leagă cu bărbații care scot la iveală partea lor geloasă, pentru că își prețuiesc bunul simț.

4. Comunicarea rezolvă multe probleme

Oamenii nu au capacitatea de a citi gândurile. Ceea ce înseamnă că abilitatea de a exprima sentimentele în cuvinte este necesară pentru ca relația să fie puternică și de succes. Acest lucru nu este întotdeauna ușor, dar două persoane care poartă o conversație rațională pot rezolva multe probleme.

5. Într-o relație, ambii depun eforturi: tu și el

Nu mai trăim în epoca în care doar bărbatul lua inițiativa, iar femeia aștepta întâlnirile sau cererea în căsătorie. Acum relațiile sunt mult mai interesante: tu și el puteți contribui cu ceva interesant. Dacă doar unul dintre voi face eforturi, acesta nu este un semn bun.

6. Obții ceea ce ai investit

Dacă dorești o relație puternică, sănătoasă, va trebui să lucrezi pentru asta. Ceea ce înseamnă că uneori trebuie să faci compromisuri. Nicio femeie inteligentă nu așteaptă o iubire perfectă.

7. Nu există reguli

O femeie inteligentă nu urmează regulile pe care le impune societatea și care sunt învechite pentru ea. Să găsești iubirea – nu înseamnă să respecți toate regulile și să trăiești fericită. În dragoste, de asemenea, există momente murdare. Femeile inteligente demult au aruncat cartea de reguli.

8. Nu există garanții

Relația necesită muncă și chiar dacă ai fost fericită în ea mulți ani, acest lucru nu înseamnă că va fi întotdeauna așa. Femeile inteligente sunt gata să obțină ceea ce au nevoie, chiar și atunci când este greu. Și așteaptă ca bărbatul de lângă ele să facă la fel.

9. Este important să te protejezi. 

Să ai încredere orbă în fiecare bărbat cu care tocmai ai început să te întâlnești – este o modalitate excelentă de a-ți pune inima sub atac. O femeie inteligentă găsește un echilibru între deschiderea față de bărbat și protecție.

10. Dragostea nu învinge chiar totul. 

Atunci când suntem copleșiți de iubire, simțim că putem cuceri lumea. De fapt, nu este totul atât de simplu. Nu numai iubirea depășește obstacolele, ci și angajamentele și devotamentul unul față de celălalt. Iar o femeie inteligentă înțelege acest lucru.

11. A fi singură – este în regulă. 

Căutarea iubirii poate fi obiectivul final, dar asta nu înseamnă că a fi singură este ceva teribil. Doar astfel ai timp să realizezi cine ești și ce dorești. Acest lucru nu-ți va permite să fii de acord cu primul bărbat care doar va crea aspectul unei persoane demne.