5 tipuri de femei, alături de care bărbații nu rezistă prea mult timp.

Multe femei care nu-și pot construi viața personală, adesea se întreabă ce este în neregulă cu ele. Doar sunt deștepte, frumoase, gospodine, drăguțe. Cu toate acestea, bărbații nu se rețin prea mult timp alături de ele. Chiar și cei pozitivi și responsabili se pierd atunci când se confruntă cu unele manifestări de caracter care fac femeia insuportabilă.

Iată 5 tipuri de femei pe care bărbații le evită:

1. Cea care știe totul

Nu există niciun domeniu în care această femeie să nu-și arate erudiția. Ea se consideră expertă în orice: de la medicină la aerodinamică. Creșterea copiilor, creșterea moluștelor, gestionarea economiei globale – această femeie nu-și cunoaște limitele competenței sale, dar de multe ori arată ridicol și stupid. Comportamentul ei provoacă iritare și ostilitate.

Bărbatul se poate simți penibil pentru însoțitoarea sa care nu cunoaște tactul. Și mai devreme sau mai târziu se va îndepărta de ea.

2. Cea care are o soluție pentru orice

Nu te vei pierde cu această femeie. Ei bine, cel puțin așa crede ea. Pentru că întotdeauna îți spune cum este corect, cum este mai bine și cât ar trebui să cântărești în grame. Este consilierul care are răspuns la toate întrebările.

Chiar și cei mai docili și umili bărbați fug de sfaturile ei, pentru că își doresc uneori să determine singuri cantitatea de zahăr ce o pun în cafea, fără sfaturile partenerei active.

3. Femeia interesată

Această femeie vrea să primească, fără să ofere ceva în schimb. Deviza ei este să ia maximul de la viață, iar de la bărbat – totul. Un astfel de comportament, desigur, nu contribuie la dezvoltarea unei relații armonioase. Iar doamna riscă să rămână fără nimic.

4. Sclava iubirii

Abilitatea femeii de a-și venera bărbatul se întoarce adesea împotriva ei.  Acest exces de servilitate face bărbatul să se simtă la început incomod, apoi încordat.

Femeia care își suprimă personalitatea în favoarea partenerului și care își subordonează interesele nevoilor sale, devine plictisitoare și enervantă. Puțini bărbați pot suporta o astfel de atenție timp îndelungat, fără daune pentru sănătatea mintală. Prin urmare, aceste femei adesea rămân singure.

5. Femeia manipulatoare

Categoria femeilor care percep relația ca pe un joc. Bărbații nu suportă contrastul frecvent dintre speranță și dezamăgire. O dată sau de două ori un astfel de joc le poate trezi interesul pentru plăceri neexplorate anterior. Dar obiceiul de a se comporta astfel – într-o zi va înfuria bărbatul și rezultatul va fi despărțirea.