6 lucruri pe care nu merită să le discuți cu bărbatul tău.

Uneori, femeile sunt prea credule și deschise cu bărbații, având încredere completă în ei. Dar o asemenea naivitate se poate întoarce împotriva lor – există lucruri care nu trebuie discutate cu bărbatul.

1. Să-i povestești despre foștii parteneri. 

Povestindu-i despre foștii parteneri, îi dai motive să se îndoiască de tine. Bărbații sunt ființe geloase, posesive. Ei își pot imagina cu ușurință ceea ce nu există. De exemplu, dacă într-o fotografie ești în compania prietenilor și unul dintre ei a pus mâna pe umărul tău, în ochii bărbatului asta poate părea ca o aventură romantică.

Detaliile intime ale vieții tale din trecut îți pot distruge relația actuală. Prin urmare, fii atentă când vorbești despre foștii parteneri, chiar dacă s-a întâmplat demult și nu ei mai înseamnă nimic pentru tine.

2. Despre lucrurile mici care te enervează

Poate că iubitul tău este uneori neglijent și cămașa murdară nu a ajuns în coșul de rufe, ci în dulap, din vina lui. Sau nu închide niciodată tubul pastei de dinți. S-ar putea să te irite astfel de fleacuri, dar este mai bine să-l ierți pentru ele.

3. Să te concentrezi prea mult pe silueta ta

„Uite cât am slăbit (sau am pus câteva kilograme.)!”. Unele femei pot spune astfel de fraze așteptând sprijinul și lauda bărbatului. Dar dacă îi spui la nesfârșit despre kilogramele în plus sau, invers, cât ai slăbit, în timp el te va privi așa cum te vezi tu. Nu te mira dacă într-o zi vei auzi de la iubitul tău că ai din nou un pliu pe talie. Tu însăți te-ai concentrat pe asta!

4. Viața privată a prietenelor

Nu-i poți  încredința bărbatului secretele care ți-au fost încredințate. Și invers – nu trebuie să vorbești cu prietenele tale despre bărbat.

5. Nu-i permite să te umilească

Uneori, femeile tinere tac, permițându-i bărbatului să le umilească și să le numească urât. Să presupunem că bărbatul te-a numit „proastă”. Se pare că nu este nimic grav, dar astfel de expresii la adresa ta devin tot mai frecvente. În acest mod ți se educe stima de sine, care va fi foarte dificil de restabilit.

6. Nu-i ierta toate farsele

De exemplu, iubitul tău stă toată ziua pe rețelele sociale. Nici măcar nu-ți spune cu cine petrece timpul acolo. Când te apropii pentru a vedea ce citește, el închide repede pagina. Astfel de acțiuni te alarmează. Și nu în zadar – într-o oarecare măsură aceasta este deja trădare, chiar dacă nu s-a ajuns la o relație reală.

Multe femei trec cu vederea și iartă astfel de lucruri. Dar în cele din urmă, totul se poate întoarce împotriva lor.

Relația cu bărbatul trebuie protejată. O femeie înțeleaptă se va abține, protejându-și fericirea personală cu omul drag.