20 de calități masculine pe care le apreciază cel mai mult femeile.

Chiar dacă nu există bărbați perfecți, există totuși anumite calități masculine pe care orice femeie le apreciază foarte mult. Care sunt aceste calități?

1. Tipul feței. În general, femeile preferă la bărbați buzele pline și simetrice, sprâncenele închise și genele dense, pomeții înalți și bărbia proeminentă.

2. Tipul corpului. Rezultatele unui sondaj au arătat că 80% dintre femei preferă corpul atletic, 7% preferă bărbații ușor plinuți, 4% – cu o dezvoltare medie și doar 1% – preferă bărbații slabi.

3. Zâmbetul. Studiile au arătat că femeile adoră bărbații zâmbitori. Zâmbești des?

4. Masculinitatea. Include un set de calități: forța, romantismul, încrederea în sine, senzualitatea, determinarea etc.

5. Inteligența și simțul umorului. Femeile adoră bărbații veseli, dar, cu moderație. De clovni se plictisesc repede. Femeile consideră simțul umorului un semn al inteligenței, pentru că doar alături de un bărbat vesel obții mereu o doză bună de emoții pozitive. Prin urmare, femeile caută astfel de bărbați.

6. Grija și atenția. Femeile moderne apreciază cu adevărat aceste calități. Oricât de independentă ar părea femeia, ea are nevoie de grijă și atenție, de aceea va distinge imediat un astfel de bărbat din mulțime.

7. Activitatea. Nimănui nu-i plac bărbații pasivi, care nu vor nimic și nu fac nimic. Aproape toate femeile preferă bărbații activi, întreprinzători.

8. Abilitatea de a conduce. Femeile adoră liderii. Cu toate acestea nu toți pot fi lideri, societatea nu poate fi alcătuită doar din lideri. Altfel, cine va fi condus?

9. Onestitatea. În lumea modernă, femeile au obosit de bărbați mincinoși și necinstiți, așa că dacă un bărbat se arată a fi cinstit, deschis și decent, atunci ea îl va aprecia imediat.

10. Generozitatea. Poate fi atât materială cât și spirituală: atunci când bărbatul dăruiește emoții, grijă și atenție, orice femeie apreciază acest lucru. Generozitatea spirituală este mai valoroasă decât cea materială.

11. Unicitatea. Aspectul unic sau abilitatea unică, nu contează. Dacă el, de exemplu, cântă la chitară sau dansează grozav, acest bărbat crește instantaneu în ochii femeii.

12. Romantismul. Îi va dărui o floare sau îi va spune o poezie – orice gest romantic este foarte apreciat de femei.

13. Caracterul decisiv. Femeile preferă bărbații care sunt capabili să ia decizii, chiar și una greșită, decât deloc. Indecizia – respinge femeile.

14. Siguranța. Bărbatul pe care te poți baza este considerat un bărbat adevărat. Dar, de regulă, femeile încep să aprecieze această calitate mai târziu, după 20-25 de ani de conviețuire.

15. Sinceritatea. Femeile urăsc minciuna și prefăcătoria. Ele apreciază bărbații care își dezvăluie emoțiile, bărbații cinstiți și deschiși.

17. Înțelegerea. Femeile mereu caută un partener care să le înțeleagă și să le susțină.

18. Punctualitatea. Nu există o modalitate mai sigură de a distruge o întâlnire, decât a întârzia la ea.

19. Interesul. Bărbatul care este deschis pentru noi descoperiri, care vrea să învețe ceva nou și să împărtășească asta. Femeile văd perspective în astfel de bărbați.

20. Inteligența. Cu siguranță femeile preferă bărbații deștepți.