O femeie înțeleaptă întotdeauna știe ce-și dorește bărbatul ei.

Adesea, femeia care vrea să cucerească un bărbat și folosește toate metodele confirmate de cei buni psihologi, oricum primește un refuz. Bărbații la fel ca și femeile sunt greu de înțeles. Și niciun expert nu poate spune cu tărie ce-și doresc bărbații.

Problema este că fiecare bărbat este individual și uneori nici el nu știe ce vrea astăzi, într-o oră și într-un an. Dar, în ciuda complexității, femeia înțeleaptă reușește nu numai să țină bărbatul lângă ea, ci și să creeze o relație într-o atmosferă plină de dragoste și prosperitate.

Da, femeia este cea care ar trebui să-și asume responsabilitatea în construirea relației. Acest lucru nu înseamnă că ea trebuie să ia complet inițiativa și, ca o locomotivă, să tragă bărbatul după sine toată viața, luând decizii pentru el. Nu. O femeie înțeleaptă conduce imperceptibil.

Ea știe să găsească un echilibru între putere și slăbiciune. Pentru asta, fiecare femeie are multe instrumente. Abilitatea de a le folosi face diferența dintre o femeie înțeleaptă și o femeie obișnuită.

Primul lucru care trebuie respectat în această sarcină dificilă de a fi femeie înțeleaptă este aspectul bine îngrijit și atractiv, pentru că bărbații iubesc „cu ochii”. Aspectul nostru este cel care ajută bărbatul să-și aleagă femeia. După cum știți, bărbatul are nevoie de doar două minute pentru a decide care dintre femei ar trebui să fie lângă el.

Deci, primul lucru de care ar trebui să avem grijă este prima impresie. Asta implică îngrijire, îmbrăcămintea selectată cu gust și comportamentul elegant. Cert este că pentru a fi cu un bărbat – nu este o muncă de o seară. Este o muncă pe viață. Și pentru a obține plăcere din proces, trebuie să ții cont de multe detalii.

Pentru început, trebuie să cunoști foarte bine caracterul și obiceiurile bărbatului. Este un om curajos care vrea să ia decizii în mod independent și nu tolerează certurile? Deci, nu te certa cu el. În loc de ceartă, îi poți oferi mai multe soluții alternative, dintre care majoritatea sunt avantajoase pentru tine și imperceptibil, cu toată blândețea pe care o ai, să-i schimbi gândurile în direcția corectă. Și lasă-l să creadă că el a decis totul.

Dacă bărbatul iubește companiile zgomotoase, nu ar trebui să-l împiedici să meargă acolo și să-i separi viața în două: ÎNAINTE cu prietenii și DUPĂ numai în compania ta. O femeie înțeleaptă știe că bărbatul trebuie să comunice cu semenii săi. În mod similar, dacă bărbatul iubește singurătatea, trebuie să-i oferi minute fără tine în fiecare zi.

Pe lângă faptul că bărbatul ar trebui să se simtă confortabil cu tine, mai trebuie să-l faci să fie interesat de personalitatea ta. O femeie înțeleaptă știe că bărbații se simt bine alături de femeia care are propria viață, un hobby și care este capabilă să-i spună ceva ce el nu știe.

Acum te-ai convins că fiecare bărbat are nevoie de ceva diferit și că a fi o femeie înțeleaptă este o muncă incredibil de grea. Dar dacă iubești și vrei să trăiești cu bărbatul tău mulți ani, merită să muncești din greu.