Arta flirtului: 5 secrete să-i stârnești interesul și să-l faci să se îndrăgostească de tine.

Relațiile sunt mereu o luptă și dacă încetezi să lupți, pierzi totul. Ce vreau să spun? Pentru a menține o relație, a fi pe placul bărbatului etc, trebuie să deții o ”armă”, iar în cazul nostru se referă la flirt.

Flirtul nu ar trebui să dispară din relație, fie că este doar începutul ei, fie că sunteți împreună de foarte mult timp. Astăzi îți voi spune câteva secrete care mă ajută să-l fac pe bărbatul meu să se îndrăgostească și mai mult în fiecare zi.

1. Fă-l să râdă

Flirtul ar trebui să fie distractiv. Când râdeți împreună, asta aduce un element de flirt în conversația voastră, de aceea asigurați-vă că puteți râde și face lucruri stupide împreună.

2. Complimentează-l. 

Și bărbații/băieții iubesc complimentele. Spune-i că arată bine și dă-i de înțeles cât de atractiv îl vezi. Acest lucru îi va crește încrederea în sine.

3. Reține-te atunci când îl îmbrățișezi

Uneori, acțiunile vorbesc mai tare decât cuvintele. Data viitoare când vă îmbrățișați, reține-te lângă el puțin mai mult decât este necesar. Lipește-te de el cu tot corpul și el va înțelege totul.

4. Imaginează-ți că sunteți străini

Pare un truc ieftin? Dar va aduce multă plăcere acelor cupluri care sunt de mult timp împreună. De ce să nu vă întâlniți într-un bar și să vă prefaceți că nu vă cunoașteți? Chiar dacă nu ați mai flirtat de ceva vreme, nu va mai conta, din moment ce nu v-ați întâlnit înainte!

5. Folosiți metode vechi

Metodele vechi și banale funcționează întotdeauna. De exemplu, șoptindu-i ceva fierbinte la ureche, funcționează de fiecare dată.

Acestea sunt 5 moduri simple, dar eficiente de flirt pe care le poți folosi pentru a atrage un bărbat sau a menține dragostea și chimia între voi. Relațiile necesită întotdeauna efort, așa că lucrați la ele!

Scrie-ne în comentarii cum ai flirtat cu iubitul tău?