Spune-i bărbatului aceste 9 fraze magice, iar el te va iubi și mai mult.

Cum îi poți dovedi bărbatului că este important pentru tine? Simplu – trebuie să-i spui cât mai des despre asta. Și pentru ca el să te înțeleagă perfect, trebuie să cunoști câteva fraze „magice” care îl vor face să te iubească și mai mult.

1. ”Îți iubesc…”

De exemplu, spune-i că îi iubești ochii, vocea, puterea de voință. Cu cât vei numi mai multe caracteristici pe care le iubești, cu atât stima lui de sine va crește, el va ști că este iubit. Poți spune că îți place simțul umorului sau spatele lui puternic. În fiecare caz poți găsi cuvintele potrivite.

2. ”Cred în tine!”

Bărbații au multe responsabilități. Ei trebuie să rezolve probleme complexe fără ajutor din exterior, așa că au nevoie de sprijinul femeii iubite. Este deosebit de important să-i spui că ești mândră de el și crezi că va reuși. Atunci când femeia este încrezătoare că bărbatul său este capabil să facă față oricărei sarcini, el chiar poate „mișca munții”. Credința femeii îi va da o forță suplimentară pentru a-și pune în aplicare planurile.

3. ”Te susțin în orice.„

Ca și orice persoană, bărbatul are nevoie de sprijin. Iar când sprijinul vine din partea femeii iubite, asta te motivează și mai mult. Dacă bărbatul se îndoiește, fii de partea lui, sprijină-l, iar el va aprecia asta.

4. ”Îți amintești…?”

Bărbații de asemenea sunt sentimentali și le place când li se reamintește despre evenimentele fericite din trecut. Dacă sunteți împreună de mult timp, amintește-i adesea cât de bine a fost și cât de bine va fi înainte. Alege momentul potrivit și fiți nostalgici împreună.

5. ”Iartă-mă.”

Întotdeauna este dificil să-ți ceri iertare, chiar și de la persoana iubită. Merită să ții minte că iertarea este necesară atât pentru tine, cât și pentru cel pe care l-ai jignit. Dacă ai fost vinovată, atunci găsește în tine putere și cere-i sincer iertare.

6. ”Te iert…”

Iertarea nu este mai puțin importantă decât a cere iertare. Situațiile sunt diferite și nu știi cum ai fi acționat tu într-o situație similară. Dacă este ceva minor, nu-ți chinui iubitul și spune-i că l-ai iertat. Asta vă va ajuta pe ambii să trăiți mai ușor.

7. ”Pot să fac asta!”

Bărbații obosesc, la fel ca și noi. Dacă vezi că este foarte obosit, dar ai nevoie, de exemplu, să mute mobila, lasă-l în pace. Fă partea de muncă pe care o poți face și lasă-l să simtă că are alături o femeie pe care se poate baza.

8. ”Apreciez eforturile tale.”

El ar trebui să știe că prețuiești tot ceea ce încearcă să facă pentru tine. Mai ales dacă pentru asta depune mult efort și renunță la alte lucruri. Toți bărbații au nevoie de laude sincere, pentru că adesea ei depun multe eforturi pentru noi.

9. ”Voi face totul pentru tine.”

Și bărbații au eșecuri în viață. În acest moment este important să-i oferi o mână de ajutor și să-i spui că vei face orice pentru el, doar să fie fericit. Da, și bărbații visează să fie fericiți. Fii bună cu bărbatul tău și el îți va răspunde la fel.