6 lucruri pe care le observă bărbații în primul rând la o femeie.

Știu că îți faci griji pentru aspectul tău și chiar vrei să arăți cât mai bine, pentru că îți place foarte mult acest bărbat și vrei ca totul să fie perfect atunci când vă întâlniți. Ai dreptate în acest sens.

Dar dacă el nu-ți observă culoarea unghiilor, cum ți-ai aranjat părul sau dacă se potrivesc culorile hainelor tale?

Crede-mă, el chiar nu va observa asta. Lucrurile pe care le observă bărbații în primul rând la o femeie, nu au nicio legătură cu detaliile cărora le acorzi tu atenție. Ei observă:

1. Zâmbetul

În timp ce tu îți faci griji pentru culoarea rujului, bărbatul îți va observa doar zâmbetul. Când vine vorba de bărbați, zâmbetul – este cea mai puternică armă pe care o ai la dispoziție, dar uneori, când suntem preocupate de alte lucruri mai puțin importante, uităm să zâmbim.

Zâmbetul este un semn universal care îi va spune bărbatului că ești fericită și te simți bine în pielea ta.

2. Ochii

Nu, nu îl interesează cantitatea de rimel de pe genele tale. Nici nu le va observa. Dar va observa dacă ochii tăi arată tristețe, mâhnire sau fericire. Ochii tăi îi vor spune dacă zâmbetul tău este autentic și dacă îți place să fii alături de el.

Nu trebuie să-ți fac griji pentru nimic altceva, fii „aici și acum”, apreciază momentul alături de bărbat, iar el va observa asta în ochii tăi.

3. Dacă iubești viața

Cu excepția zâmbetului și a ochilor, bărbatul va observa cum mergi și cum vorbești. Aceștia sunt indicatorii personalității tale și cât de mulțumită ești de viață. Va observa dacă vorbești cu pasiune, dacă ești interesată de ceea ce se întâmplă în jurul tău și dacă apreciezi lucrurile mărunte din viața ta.

4. Modul în care tratezi oamenii pe care nu-i cunoști. 

Bărbatul va observa cum tratezi de exemplu șoferii de taxi, persoanele fără adăpost etc. Dacă ești generoasă cu ospătarii, dacă tratezi oamenii egal. O astfel de femeie își cunoaște valoarea și nu-i este frică să arate apreciere celor din jur, indiferent de statutul lor.

5. Cât de mult te bazezi pe aspectul tău

Bărbații sunt creaturi vizuale și, uneori, femeile uită să-și arate nu numai coperta, ci și esența. Bărbatul va observa dacă te bazezi doar pe aspectul tău sau ai multe de oferit.

Dacă îți arăți partea sălbatică și încrederea, el va fi intrigat și, fără îndoială, îi vei câștiga inima. Grija pentru machiaj îți afectează negativ încrederea și omoară toată distracția.

6. Dacă ai propria opinie

Dacă ești genul de femeie care are o părere despre orice și nu doar dai din cap la tot ce spune, el va observa. Dacă vede că ai propria opinie indiferent de subiect, te va trata egal și te va respecta.

Bărbaților le place să fie provocați. Să le spui că greșesc și ei vor face tot ce le stă în puteri pentru a-ți demonstra contrariul. Și te vor respecta pentru asta, pentru că îi faci să gândească și să devină versiuni mai bune ale lor.