3 reguli de aur pe care le respectă toate cuplurile puternice.

La fel ca și tine sunt în căutarea unor sfaturi eficiente despre relațiile romantice. Majoritatea sunt imposibil de pus în practică. Dar din fericire, există și sfaturi simple, practice care garantează stabilitatea unui cuplu îndrăgostit.

Pentru a rămâne un cuplu puternic, în ciuda trecerii timpului și a unor probleme minore, iată 3 reguli de aur de care merită să țineți cont.

1. Respectați-vă reciproc

Aceasta este baza fără de care nu poate fi construită o relație romantică. Dacă iubești pe cineva, este firesc să îl tratezi cu bunătate și respect. Acest lucru este valabil, de obicei, atunci când vezi pe cineva din când în când, dar lucrurile se complică atunci când trăiți împreună.

Oamenii uită involuntar elementele de bază ale respectului. Cum puteți corecta acest lucru?

Gândiți-vă la cineva pe care îl respectați cu adevărat (șeful, cel mai bun prieten, bunica, oricine). Trebuie doar să fiți mulțumiți că nu-i spuneți partenerului ceea ce nu i-ați spune niciodată acestei persoane.

2. Sprijiniți-va reciproc

Ai fost vreodată încântată de ideea la care tocmai te-ai gândit, i-ai încredințat-o unui prieten, iar apoi ai văzut cum reacționează negativ sau fără implicare…

Te simți neplăcut? Când partenerul tău vrea să-ți împărtășească ideile sau visurile sale, încearcă cel puțin să prezinți interes, chiar dacă nu este interesant. Evident, ai dreptul să-ți exprimi părerea dacă nu-ți place una dintre idei, dar amabil și constructiv.

3. Acceptați-vă reciproc așa cum sunteți. 

Când partenerul tău face ceva care te enervează, gândește-te de două ori înainte de a încerca să-i atragi atenția. Este ceva care poate fi schimbat ușor? Va necesita mult efort din partea lui?

Trebuie să înveți să-ți accepți partenerul așa cum este și, paradoxal, el se va schimba pentru tine. Această regulă am învățat-o de un prieten care este căsătorit deja de 35 de ani. Iată ce mi-a spus despre soția sa:

”Este perfectă, mi-a spus da, iar eu am ales-o … În lume sunt 7 miliarde de oameni, iar eu am ales-o pe ea… Și sentimentul că este atât de unică, face toate neajunsurile ei atât de drăguțe … chiar și după 3 luni, și după 3 ani, și după 30 de ani …. Poate că doar o iubesc.”