5 lucruri pe care nu trebuie să i le spui bărbatului, nici într-o ceartă aprinsă.

De ce se destramă căsătoriile? Adesea, se întâmplă pentru că oamenii tac ani de zile, acumulând nemulțumirile. Și celălalt crede că nu există motive de îngrijorare.

Psihologii recomandă să vorbiți, dacă doriți să vă păstrați căsnicia mulți ani. Discutați despre viața cotidiană, s*x, educația copiilor, exprimați ceea ce vă provoacă nemulțumire sau încântare.

Dar, există și lucruri pe care nu este nevoie să le spui bărbatului, nici într-o ceartă aprinsă.

1. Nu vorbi urât despre mama lui

Chiar dacă soacra ta este departe de a fi un cadou – nu o critica în fața bărbatului. El vorbește urât despre ea? Taci. El își poate permite, tu nu poți. Această femeie l-a născut, l-a crescut și este pentru el cea mai apropiată persoană. Încercă să-i fii recunoscătoare pentru acest lucru sau cel puțin tratează-i defectele cu înțelegere. În cele din urmă nimeni nu este perfect.

2. Despre fostele relații

Toți avem un trecut și asta este perfect normal. Este experiența noastră de viață și nu ar trebui să ne fie rușine de ea. Cu toate acestea, încercă să eviți discuțiile despre fostul partener. Mai mult, nu începe tu acest subiect, răspunde monosilabic sau glumește dacă partenerul începe discuția. Această conversație nu va aduce altceva decât negativitate.

Bărbații nu suportă atunci când sunt comparați cu cineva (și femeile, apropo, de asemenea).

3. Ultimatumurile

“Ce este mai important pentru tine, eu sau prietenii tăi.” Această frază poate avea multe variații. De exemplu, „eu sau fotbalul”, „eu sau pescuitul”, etc. Tu, desigur, ești foarte importantă pentru bărbatul tău, dar ești numai o parte din viața lui. Vrei ca bărbatul tău să fie fericit și să nu considere viața de familie o povară? Atunci lasă-i ceva spațiu liber. Iar tu, în acest moment întâlnește-te cu prietenele, mergi la spa, implică-te într-o activitate plăcută ție etc.

4. Să-l învinuiești de toate păcatele lumii

Evită frazele de genul: „E vina ta”, „Ți-am spus”, „Mama mea avea dreptate”. Într-o relație nu este nimeni de vină, încercă să nu învinovățești, ci să înțelegi punctul său de vedere, deoarece, așa cum știi, fiecare are propriul adevăr și ceea ce pare a fi „6” pe de o parte, arată „9 pe de altă parte. “. Și într-o situație dificilă, nu ar trebui să vă irosiți energia căutând vinovații, dar trebuie să vă gândiți cum să ieșiți din ea cu cele mai mici pierderi.

5. Să-l ameninți cu despărțirea.

Vorbește despre divorț doar dacă vei pleca. În acest caz, trebuie să discutați cum să faceți despărțirea cât mai puțin traumatică pentru toate părțile implicate. Nu folosi discuțiile despre divorț ca mijloc de manipulare. Nu este exclus faptul că la următorul scandal, când vei vorbi din nou despre despărțire, el pur și simplu își va lua valiza și va pleca.