4 situații în care bărbații aleg să fie singuri, decât să construiască o relație.

Astăzi aș vrea să vorbesc despre bărbați. Despre ceea ce este în mintea lor atunci când nu au nevoie de o femeie. Și apropo, există bărbați la care acest lucru este temporar, și cei la care se întâmplă tot timpul.

1. Bărbatul este prea deștept, chiar foarte deștept. În acest caz, el renunță în mod conștient la relațiile cu s*xul opus. El fost educat de alți oameni inteligenți să nu iubească femeile. Acest tânăr deja la 14 ani înțelegea că nu va crea relații cu femeile. Resursele pentru femei dispar foarte repede.

2. Un alt motiv bun pentru a nu iubi femeile poate fi prima experiență negativă. După ce s-a despărțit de femeia cu care o avut o relație nefericită, el nu mai vrea să vadă deloc femeile în preajma sa. Singur se simte mai bine. În special dacă tot timpul său liber și toate finanțele au fost cheltuite pentru ea.

3. Jena. Acest lucru poate fi observat foarte des în adolescență, atunci când băieții de abia încep să comunice cu fetele. Unii își pot depăși timiditatea, în timp ce alții se tem și ea va rămâne pentru totdeauna în viața lor. În această situație, bărbații decid că este mai bine să trăiască singuri, decât să se schimbe.

4. Mulți bărbați sunt puși în situația să aleagă: fie își crează o familie, fie se dedică lumii. În societatea modernă, există mulți bărbați care vor să aibă succes în viață, să trăiască, nu să supraviețuiască. Vor să aibă succes în carieră, să câștige bani și abia apoi să construiască o relație. În această situație, ei nu au nevoie deloc de femeie. Pentru că tot timpul va merge pentru ea. Iar de la fetele moderne nu poți aștepta motivație și ajutor. Bărbatul nu are timp să caute femeia demnă care îl va susține mereu. Totul este simplu.