6 piese vestimentare pe care multe femeie le consideră seducătoare (dar nu sunt).

Multe dintre aceste piese recent au fost în tendințe, dar s-au demodat. Iată la ce ar trebui să renunți în acest sezon:

1. Sacoul scurt ajustat pe talie

Această piesă vestimentară este dragostea disperată a multor femei. Faptul că se ajustează pe corp este departe de a fi un indicator al feminității și frumuseții. Ei bine, doar dacă nu dorim să ne arătăm pliurile.

2. Colanții din plasă purtați sub blugi.

Oh, această tendință care încântă inimile bărbaților! În general, ar fi mai bine să renunțăm la colanții din plasă: ei nu ne fac imaginea feminină și frumoasă, ci vulgară și ridicolă.

3. Fusta cu imprimeu leopard din satin

Imprimeul leopard, deși încă este relevant, toată lumea s-a săturat de el. Multe femei l-au înlocuit cu imprimeul zebră, girafă sau figuri abstracte. Apropo, acestea nu sunt mai puțin feminine și frumoase.

4. Pantalonii scurți

Îți amintești cu ce succes copleșitor au intrat anul trecut în tendințe? Cum blogger-ii de modă au aplaudat acești pantaloni sportivi și toate vedetele i-au purtat? Ei bine, odată cu sosirea primăverii 2020, toată lumea a renunțat la ei.

5. Cămașa cu panglică îngustă la gât

În această primăvară-vară nu lăsați să intre în garderoba voastră cămășile demodate cu panglică subțire. Și nu confundați un astfel de model cu o bluză elegantă cu fundă magnifică.

Panglica, care atârnă fără viață în jurul gâtului, deși arată frumos și nevinovat, dar, din păcate, este considerată un anti-trend.

6. Topul din dantelă

Designerii de modă s-au săturat de dantelă. Ea a fost înlocuită cu piesele croșetate care sunt nu mai puțin feminine. Pentru că oricât de mult încercăm să combinăm dantela cu ceea ce este la modă, ea arată prea banal. Poate că ar trebui să renunțăm la ea?