Orice femeie poate fi frumoasă! 8 semne ale unei femei neîngrijite.

Nu este nimic mai rău decât să te trezești într-o dimineață și să vezi în oglindă toate semnele unei femeii neîngrijite!

Celebrul cinic Oscar Wilde spunea: „Nu există femei frumoase: există urâte și bine machiate”. Desigur, acest lucru este discutabil, dar orice femeie este capabilă să folosească mici trucuri pentru a arăta întotdeauna atractiv în ochii bărbaților. Și sfatul cel mai important: nu fiți leneșe.

8 semne ale unei femei neîngrijite:

1. Părul

Potrivit psihologilor, primul lucru care îi enervează pe bărbați atunci când examinează pentru prima dată o femeie – sunt rădăcinile întunecate ale părului blond. Desigur, bărbații înțeleg că sunt puține blonde naturale și că majoritatea sunt vopsite. Părul neîngrijit strică întreaga imagine (același lucru este valabil și pentru capetele despicate!).

2. Buzele crăpate

Buzele – sunt cel de-al doilea obiect erotic de pe fața femeii, după ochi. De aceea, dacă dorești ca acestea să atragă mereu bărbatul la sărutări, asigură-te că nu rămân deshidratate. Niciun ruj roșu nu te va salva dacă buzele sunt crăpate sub el.

3. Sprâncenele nepensate

Dacă sprâncenele tale cresc prea dens, trebuie să faci ceva în acest sens. Sfatul este relevant chiar și atunci când la modă sunt sprâncenele naturale, nu uita să mergi la estetician pentru corectarea lor.

4. Manichiura și mâinile 

Mulți bărbați acordă o atenție deosebită frumuseții mâinilor. De aceea, ai grijă ca oja să fie aplicată mereu proaspăt. Impresia celei mai frumoase oje de unghii poate fi distrusă de pielea aspră a mâinilor. Acestea sunt extrem de sensibile la temperatură și factorii agresivi de mediu (detergenți pentru spălarea vaselor etc.). Prin urmare, folosește mănuși când te ocupi de menaj și o cremă specială de 2 ori pe zi.

5. Pedichiura

Din păcate, multe femei economisesc pe pedichiură, crezând că „acolo nu se observă nimic”. Vara, dacă porți încălțăminte deschisă, acest lucru este inacceptabil. Și în afara sezonului, există situații în care degetele de la picioare pot deveni „publice” (la piscină, saună, etc.) Ei bine, dacă ai o întâlnire romantică, comentariile sunt inutile, nu?

6. Picioarele nedepilate

O altă greșeală comună pe care o fac femeile (fie pentru a economisi, fie pentru că le este lene) este neglijarea epilării picioarelor toamna și iarna. Conform statisticilor, procentul de bărbați care vor să vadă în pat o femeie cu păr „a la naturel” – este extrem de mic.

7. Îmbrăcămintea 

Faptul că bărbații nu cunosc detalii despre toaletele feminine și nu le pasă cu ce este îmbrăcată femeia – este doar un mit. Desigur, dacă bărbatul nu este stilist, este puțin probabil să distingă hainele unei mărci de alta. Dar! O bluză șifonată nu-ți va adăuga puncte.

8. Mirosul

În cele din urmă, semnele unei femei neîngrijite nu se limitează doar la starea părului, pielii sau îmbrăcămintei. Ceea ce face o femeie cu adevărat frumoasă – este individualitatea ei. Poate fi, de exemplu, un parfum, pe care îl are doar ea.

Miguel de Cervantes spunea: „Păcat dacă femeia pare mai puțin frumoasă decât ar putea fi”.

Totul este în mâinile tale!