Cum te poți proteja de infidelitate? Acordă atenție acestor 7 criterii importante.

Nu există o formulă care ne-ar putea proteja complet de trădare, dar există anumite criterii care vor reduce la minimum apariția acestei probleme.

Primul și cel mai important lucru pe care trebuie să-l înțelegi, este că bărbatul nu pleacă la o femeie mai frumoasă, mai inteligentă sau mai slabă decât tine (pentru el, aceste criterii nu joacă un rol important). El pleacă de la starea pe care o experimentează alături de tine.

Dacă bărbatul tău este un tip serios și responsabil, atunci tu ești cea care poate influența starea pe care o experimentează alături de tine. Iată cum poți face asta:

1. Aspectul îngrijit

Bărbații, în mare parte sunt vizuali. Ei se uită în primul rând la ”imagine”, la aspectul femeii și apoi la componenta internă. Este simplu, bărbatul tău fie se va uita la alte femei (care arată mai bine decât tine), fie va pierde interesul pentru tine ca femeie și nu-l vei mai excita. Prin urmare, dacă pentru tine este important să te simți dorită, încearcă să fii în formă bună și să nu te ascunzi sub pretextul că ești ocupată cu copiii, cu munca sau cu orice altceva.

2. Feminitatea

Fiind într-o relație, arată-ți feminitatea, blândețea, fragilitatea, astfel încât el să se simtă bărbat lângă tine. Nu merită să demonstrezi că ești o femeie puternică și că poți ridica 10-20 kg cu degetul mic. Mai bine arată-i că ești o creatură delicată, fragilă, care are nevoie de puterea masculină.

3. Autodezvoltarea

Dacă într-o relație unul se dezvoltă, iar celălalt rămâne pe loc, mai devreme sau mai târziu ei se vor despărți. De aceea, ai grijă de componenta ta internă, de plinătatea ta. Citește cărți utile, participă la conferințe, seminarii, antrenamente, înscrie-te la yoga, dans sau la sală. Cu alte cuvinte, ai grijă de ceea ce te va dezvolta și te va face o personalitate interesantă.

4. Acceptarea

Bărbatul trebuie acceptat așa cum este sau nu ar trebuie să fii deloc cu el. Arată-i bărbatului tău că îl iubești și ești gata să-l susții în orice situație. „Susținerea” – înseamnă să fii lângă bărbatul tău, să crezi în el, să fii o creatură fragilă și blândă, de dragul căreia el va dori să „răstoarne munții”, depășind toate obstacolele.

5. Spațiul personal

Fiecare persoană ar trebui să aibă spațiu personal. Orice relație de durată se bazează în primul rând pe încredere. Prin urmare, nu ar trebui să-ți suspectezi în mod constant bărbatul de ceva, mai bine arată-i că îl iubești și ai încredere în el.

6. Confortul în casă 

Noi femeile ar trebui să fim un pic mai înțelepte, să nu încercăm niciodată să discutăm problemele la cină. Întâlnește-ți bărbatul cu zâmbet pe față, povestește-i ceva plăcut. Fii un motiv de bucurie pentru el, fii soarele lui în această lume sumbră – pentru ca el să vrea să se întoarcă acasă cât mai curând posibil, unde se simte bine și confortabil.

7. Intimitatea

Fii mereu atractivă pentru bărbatul tău, nu renunța la lenjeria frumoasă, fă totul pentru ca să te privești în oglindă și să vezi o femeie uimitoare în ea. Cel mai important lucru este să te placi tu. Atunci vei fi încrezătoare și liberă alături de bărbat. El neapărat va simți și va aprecia asta.