Cum înțelegi încă de la primele întâlniri că bărbatul are intenții serioase?

Cum poți stabili încă de la începutul întâlnirilor dacă bărbatului are intenții serioase sau nu? Există o particularitate în comportamentul lui după care poți înțelege asta. 

Așadar, la începutul întâlnirilor, fiecare fată (femeie) se întreabă:”Tânărul (bărbatul) vrea o relație serioasă în viitor sau urmărește un „singur scop” și doar îmi fură timpul?”

De îndată ce bărbatul obține ceea ce dorește, petrecând o perioadă cu ea, dorința lui arzătoare de a se întâlni dispare, iar în viitor în general evită întâlnirile.

Desigur, există și alte exemple, când bărbatul protejează femeia de astfel de gânduri încă de la începutul întâlnirilor, întrebând-o direct: ”Este pregătită pentru o relație serioasă și chiar pentru familie în viitor?” Dar există puține astfel de exemple și, în unele cazuri, o astfel de întrebare face femeia confuză și chiar o sperie.

Atunci când bărbatul este pregătit pentru o relație serioasă, el nu-și grăbește iubita la intimitate. El obține plăcere doar din întâlnirile cu ea. El poate vorbi liber și ușor cu ea pe diverse subiecte și aceste conversații pot dura ore în șir. El nu este agitat, nu se grăbește și la etapele inițiale ale întâlnirilor pur și simplu se odihnește împreună cu femeia.

Bărbatul care are o atitudine serioasă față de femeie o va respecta întotdeauna și nu se va grăbi niciodată să ajungă în patul ei, chiar dacă vrea acest lucru.

Dacă un bărbat în vârstă, la astfel de întâlniri se comportă ca un adolescent care face fapte copilărești, dar plăcute pentru femeie, atunci poți concluziona că el începe să se îndrăgostească sau este deja îndrăgostit.

Prin urmare, bărbatul care, petrecând o zi sau două cu femeia, în conversație, parcă întâmplător, deja îi scapă indicii despre intimitate, atunci fata (femeia) ar trebui să se gândească, dacă el vrea cu adevărat o relație serioasă și de lungă durată.