Fii exigentă cu bărbatul tău. Iată de ce.

Trebuie să fii exigentă cu bărbatul, în caz contrar, el se va relaxa. 

Să fii exigentă nu înseamnă să-i impui cerințe de genul: „Iubitule, cumpără-mi o haină de blană!” Nu.

El trebuie să înțeleagă ce fel de bărbat ai nevoie alături de tine. Și dacă nu va fi așa, atunci va apărea altul care va fi, cu plăcere. Bărbatul trebuie să aibă un stimulent pentru a se menține competitiv.

Această „exigență” ar trebui să fie în mod implicit. Pentru ca bărbatul încă de la început să înțeleagă că nu-și poate neglija femeia. Aici, o astfel de atitudine nu va trece.

Femeia ar trebui să-i explice bărbatului ce vrea de la el. În caz contrar, bărbatul se va îndoi dacă ea, în general, are nevoie de această relație. Niciun bărbat nu este telepat. El nu poate citi gândurile femeii.

De fapt, comunicăm pentru a ne cunoaște mai bine. Nu este necesar să spunem direct și pe un ton serios, pentru asta există flirtul și umorul.

Multe femei încearcă atât de mult să fie pe placul bărbatului, să fie perfecte, încât devin repede confortabile. Iar bărbatul, în timp, se obișnuiește și nici nu încearcă să facă ceva pentru femeie, pentru familie, pentru că înțelege foarte bine că femeia poate face orice. Ea, de fapt, are nevoie de el doar ca de un obiect de interior. De ce să-și facă griji în aceste condiții? Nu are niciun motiv.

Femeia confortabilă – este ca o canapea veche, te obișnuiești cu ea, nu necesită îngrijiri speciale, o ai mereu la îndemână, dar mai devreme sau mai târziu vei dori să o înlocuiești imediat ce vei vedea canapeaua visurilor tale și nici nu-ți pasă cât costă și cât de funcțională este. O dorești, și atât. Pentru că toată viața ai visat la o astfel de canapea. Și vei cumpăra mijloace speciale pentru îngrijirea ei, vei sufla praful de pe ea.