Julia Roberts ne împărtășește secretul căsniciei sale fericite

Într-un interviu acordat înainte de lansarea noului său film, „The Secret in Their Eyes”, actrița în vârstă de 52 de ani a împărtășit care este secretul căsniciei sale fericite cu regizorul Danny Moder, în vârstă de 50 de ani. Ei sunt împreună deja de 18 ani și conform standardelor de la Hollywood, acesta este un termen lung.

„Nu știu. Probabil sărutările, da? ” – în același timp, Julia a remarcat faptul că nu-și consideră familia celebră și că vedetele, la fel ca și celelalte persoane, pot fi fericite într-o căsătorie lungă.

De fapt, aceasta nu este prima relație a Juliei Roberts, dar într-adevăr este cea mai lungă. Din 1993-1995, ea a fost căsătorită cu cântărețul de muzică country Lyle Lovett, apoi timp de trei ani s-a întâlnit cu actorul Benjamin Bratt, și abia în 2002 s-a căsătorit cu Danny Moder. Doi ani mai târziu, s-au născut gemenii lor, iar după încă trei – fiul lor Henry.

Julia spune că munca și familia nu se intersectează niciodată, chiar dacă lucrează împreună cu soțul ei la un film. „Până ajungem acasă cu mașina, toate problemele legate de muncă rămân în urmă și suntem pregătiți doar pentru problemele familiale. Acest lucru se aplică și stării noastre interne, sentimentelor și emoțiilor.”