6 lucruri pe care un bărbat îndrăgostit nu va avea curajul să le ceară iubitei sale.

Chiar și cel mai curajos bărbat devine nehotărât atunci când se îndrăgostește, dar aceste 6 lucruri se teme să le ceară cel mai mult. Doar tu decizi: îți dai seama singură despre fobiile lui sau aștepți până când va decide să vorbească.

1. „Plătește singură pentru tine”

Ai cunoscut un bărbat de succes, fără să știi că are o ipotecă, un copil din prima căsătorie și un împrumut pentru mașină. Poate că v-ați întâlnit într-o perioadă mai grea a vieții sale și el nu are bani pentru cadouri și restaurante. Bărbații au complexe din cauza inferiorității materiale, iar dacă este îndrăgostit de tine, se va simți constant vinovat.

2. ”Nu ține legătura cu el.”

Bărbatului îi este incomod să te întrebe cine a sunat. El crede că te poate răni cu suspiciunile sale nefondate, ceea ce va duce la pierderea sentimentului fragil. El se poate înfuria în tăcere atunci când aude cât de amabil vorbești cu fostul iubit. Iar poveștile despre cât de vesel ai petrecut timpul cu un prieten, îi vor provoca atacuri de panică, dar îi va fi teamă să recunoască – pentru că nu vrea să pară o persoană geloasă.

3. ”Căsătorește-te cu mine.”

Pentru bărbat, renunțarea la libertate este un pas serios. Dar cel mai mult, îl sperie reacția femeii de care este îndrăgostit. Dacă și tu ești pregătită pentru acest pas serios, atunci nu merită să te joci cu sentimentele lui: bărbații fac o cerere în căsătorie doar când sunt îndrăgostiți, iar după 3-4 ani de viață împreună inițiativa lor nu va mai fi aceeași.

4. ”Lasă-mă să fiu singur.”

Femeile fac față problemelor în mod colectiv, iar bărbații singuri. El trebuie să-și concentreze toate eforturile asupra problemei pentru a obține un rezultat sau pentru a se gândi singur. Bărbatul îndrăgostit devine neliniștit și enervat, fără să-și dea seama că este mai ușor să-ți ceară să-l lași singur pentru a-și rezolva problemele.

5. ”Vreau să ies singur cu prietenii.”

Prietenii l-au invitat în oraș, dar îți vede nemulțumirea pe chip și nu-ți poate spune să stai acasă. El îți spune că vor fi doar băieți, că toți vor veni fără iubite, dar nu-ți va putea spune deschis: „Nu veni cu mine!”

6. „Trebuie să slăbești / să-ți schimbi machiajul / coafura”

Rareori se întâlnesc două persoane care se potrivesc perfect. Și atât timp cât ambii tac despre nemulțumirile lor, sentimentele se distrug. Chiar și un bărbat îndrăgostit s-ar putea să vrea să schimbi ceva, dar nu îndrăznește să-ți ceară să slăbești, să adaugi câteva kilograme sau să-ți vopsești părul roșu. Nu vrea să pară o persoană superficială, căreia îi pasă numai de aspect.

Bărbaților le este frică să-i ceară femeii să aibă inițiativă, să fie dezlănțuită în pat, nu îndrăznesc să spună că ceva este în neregulă. Însă o femeie ageră va înțelege ce își dorește partenerul.