11 gesturi inconștiente prin care poți înțelege că bărbatul te place.

Ce înseamnă pentru tine expresia „comunicare non-verbală”? Majoritatea oamenilor înțeleg această frază ca o modalitate de comunicare prin expresii faciale, care pot exprima emoții ascunse. Acest fenomen este foarte important în relațiile dintre s*xe. Ceea ce nu poate spus în cuvinte, este exprimat prin gesturi.

Deci, conform unor manifestări, poți înțelege cum te tratează bărbatul. Mai mult, prin gesturi poți înțelege dacă te iubește.

În majoritatea cazurilor, bărbații folosesc modul non-verbal de comunicare, pentru a-și exprima sentimentele față de femeia pe care o plac.

1) Atunci când bărbatul privește femeia în ochi, înseamnă că ea îl interesează mai mult decât altele. Este un fel de joc, prin care el încearcă să-i spună cel mai important lucru.

2) Dacă bărbatul încearcă să atingă femeia din greșeală, de exemplu, în timpul unei plimbări comune, acest lucru sugerează, că nu este indiferent față de ea. Poate fi o atingere ușoară a umărului, a părului.

3) Dacă în timpul conversației bărbatul încearcă în toate modurile posibile să se apropie de femeie, atunci poți fi sigură că este îndrăgostit. În special dacă bărbatul încearcă să se apropie cât mai mult.

4) Dacă în timpul comunicării cu femeia, sprâncenele bărbatului se ridică, înseamnă că o simpatizează.

5) Când bărbatul își atinge constant nasul sau buzele, el vorbește despre predispoziția sa față de femeia cu care comunică. Dacă ea acordă atenție acestor gesturi, bărbatul devine nervos, iar acest lucru îi trădează și mai mult sentimentele.

6) Dacă la întâlnire bărbatul răsucește ceva în mâini sau încearcă să-și îndrepte hainele, atinge nasturii sau gulerul cămășii, el vrea să-i arate femeii că nu va găsi unul mai bun decât el. Dorința de a fi pe plac, trădează adevăratele sentimente ale bărbatului.

7) Poziția cuceritorului (picioarele larg deschise ș mâinile în buzunar) indică faptul că bărbatul vrea fie pe placul femeii pe care a ales-o pentru sine.

8) În timp ce spune o glumă, bărbatul privește reacția femeii. Acest lucru vorbește despre faptul că o place.

9) Bărbatul rotește constant în mâini obiecte mici atunci când se întâlnește cu femeia. Acest lucru vorbește despre faptul că este emoționat și nervos. Iar aceste obiecte îl ajută să scape de tensiunea pe care o simte alături de femeia pe care o iubește.

10) În cazul în care bărbatul ajunge alături de femeia care îl atrage, el încearcă în orice mod posibil să se apropie de ea. Poate fi o aplecare ocazională, dorința de a o ajuta, a-i oferi sprijin. El va încerca să fie cât mai aproape de ea.

11) Atunci când într-un restaurant bărbatul ia o poziție relaxată, înseamnă că intenționează să întreprindă acțiuni serioase în raport cu femeia pe care o place.