6 reguli pe care le respectă orice bărbat adevărat. Nu le neglija.

Astăzi vom vorbi despre câteva reguli importante care nu pot fi ignorate și pe care trebuie să le respecte orice bărbat.

1. În niciun caz nu arăta că ești timid, pierdut și fricos. 

Cei mai mulți dintre noi își depășesc cu greu frica de ceva. Nu contează dacă este o luptă sau primul pas pentru a începe conversația cu o femeie. Toți oamenii normali se tem și își fac griji de ceva. Așa că teama ta este o reacție normală la ceea ce se întâmplă. Cu toate acestea, este foarte important să nu o arăți. Ar trebui să înveți să-ți gestionezi expresiile faciale. Nu-ți arăta frica și nu supraestima importanța femeilor, ceea ce, la rândul său, va provoca frica de a o pierde. Adică, dacă există posibilitatea de a elimina acest sentiment, cu siguranță ar trebui să profiți. De asemenea, ar trebui să lucrezi asupra mersului și vorbirii, să-ți antrenezi privirea și vocea.

2. Nu te justifica

Nu merită să te justifici. Și nu pentru că nu ai dreptate, ci pentru că atunci când greșești, merită să taci. Atunci când te justifici, bărbații sau femeile în fața cărora o faci, vor simți că au prioritate asupra ta și vor lua automat o poziție dominantă.

3. Nu le linguși.

Fii amabil și politicos. Cu toate acestea, trebuie să distingi în mod clar politețea de lingușeală și în niciun caz să nu depășești această linie!

4. Nu te supăra și nu te preface că ești supărat. 

În primul rând, aceasta este o demonstrație directă a vulnerabilității și slăbiciunii, iar în al doilea rând, asta nu te va ajuta în niciun fel pentru ca omul care te-a supărat să nu te mai supere.

5.  Nu te plânge niciodată.

Mulți consideră că „plânsul” poate atrage alți oameni și dau frâu liber sincerității. Cu toate acestea, plângerile tale, de cele mai multe ori provoacă milă. Și dacă cineva va fi sincer, atunci vei fi doar tu.

6. Acordă o atenție deosebită posturii și mersului. 

În primul rând, acestea îți oferă un aspect estetic, iar în al doilea rând, ceilalți te vor percepe ca fiind un bărbat încrezător.

La prima vedere, poate fi un fleac, dar nu este așa. Postura și mersul sunt foarte importante pentru crearea imaginii, de care au nevoie toți bărbații. Poți fi curajos, încrezător, un bărbat adevărat – doar dacă vei respecta toate aceste reguli.