5 tipuri de bărbați care pot fi potriviți pentru femeile necăsătorite de peste 40 de ani.

Nimic nu împiedică femeile de peste 40 de ani să-și aranjeze viața personală. Niciodată nu este prea târziu să-ți găsești fericirea. Mai mult decât atât, de-a lungul anilor, femeia devine mai înțeleaptă, mai răbdătoare, mai economică și confortabilă, înțelege mai bine bărbații. Adesea, la vârsta adultă, cuplurile reușesc să construiască relații armonioase.

Până la vârsta de 40 de ani, multe femei se căsătoresc cu scopul de a-și îmbunătăți situația financiară, de a obține un statut social, urmând stereotipurile. Și abia după ani, obosind de jocurile manipulatoare, femeia tinde spre calm, confort, ea vrea să-și găsească un bărbat pentru suflet!

După 40 de femeia poate fi singură din diferite motive. De regulă, ea a fost căsătorită, poate de mai multe ori și are deja copii adulți. De aceea, alegerea unui partener de viață depinde de viziunea sa asupra lumii, de felul în care arată la exterior și de cum se simte în suflet.

Următorii candidați pot fi potriviți pentru femeia de 40 de ani necăsătorită:

1. Bărbatul tânăr, ambițios, de succes. Această opțiune este relevantă pentru femeia care arată minunat (poate chiar mai tânără decât vârsta ei), are un corp atletic, este muncitoare, cu inițiativă. Diferența admisibilă de vârstă – + – 5-10 ani.

2. Burlacul care s-a săturat să fie singur. Dacă femeia este inteligentă, de succes, autosuficientă, respectă bărbații și nu încearcă să-i controleze, atunci are toate șansele să cucerească un burlac incorigibil.

3. Fermierul singur. Puțini oameni știu, dar bărbații care lucrează în domeniul agricol destul de dificil își găsesc partenere de viață. Acest tip de bărbați își caută o femeie grijulie, sociabilă, pozitivă. Ei sunt adesea bărbați sinceri, înțelepți și puternici, care preferă să petreacă mult timp muncind.

4. Tovarășul de încredere.  Adesea, acest bărbat este din mediul femeii, aproximativ cu același statut social. Este o alegere favorabilă pentru femeia de 40 de ani fixată pe carieră. Un astfel de bărbat are nevoie de un tovarăș de încredere, care de asemenea va acționa și va merge spre obiectivele sale. Iar femeile de peste 40 de ani, de cele mai multe ori, pun respectul și relațiile parteneriale și de afaceri pe primul loc, de vreme ce s-au jucat destul în dragoste.

5. Bărbatul cu copii. Această opțiune este profitabilă doar dacă femeia are și ea copii din căsătoriile anterioare. Până la 40 de ani, copiii sunt de obicei adulți sau cel puțin merg deja la școală și astfel cuplul va avea mai mult timp pentru  sine.

După 40 de ani, femeia își alege cu atenție partenerul de viață. Dacă nu întâlnește un bărbat demn, ea preferă să rămână singură, decât cu oricine.