3 motive pentru care unii bărbați au noroc în dragoste, în timp ce alții nu.

Se spune că dacă o femeie căsătorită, în special dacă a trecut deja de prima tinerețe – arată bine, atunci e meritul bărbatului ei. Înseamnă că el a avut grijă de ea, i-a permis să fie femeie. Nu i-a depreciat cuvintele și acțiunile. Nu a chinuit-o cu comportamentul său neadecvat și acuzații cu orice ocazie.

Asta înseamnă că a îmbrățișat-o, a sărutat-o, i-a spus complimente. A protejat-o, a răsfățat-o – și ca soție, și ca persoană. Soția unui soț bun este calmă, frumoasă și fericită. Pentru ca soția să-și păstreze frumusețea odată cu trecerea anilor, ea trebuie protejată. Cu condiția, desigur, ca bărbatul este interesat să păstreze frumusețea și fericirea în ochii soției sale.

Cunoașteți expresia „Bărbații adevărați au femei fericite, iar ceilalți – femei puternice”? Cred că este justificată. Atitudinea masculină afectează foarte mult aspectul și caracterul femeii. De bărbat depinde dacă femeia sa în viitor va deveni o frumusețe sau un monstru.

Deci, de ce unii bărbați reușesc să-și construiască o viață de familie fericită, în timp ce alții nu?

Există 3 motive principale. Și de fapt, acestea se referă și la femei.

1. Imaturitatea

Prima căsătorie este întotdeauna un pas în necunoscut. Maturitatea este capacitatea de a-ți asuma responsabilitatea. Și se întâmplă adesea că bărbatul nu este pregătit să-și accepte partea sa de responsabilitate.

Dar problema este că atât timp cât omul nu înțelege că este imatur, nimic nu se schimbă. Cel mai probabil va învinovăți femeia pentru relația eșuată, iar el nu este vinovat de nimic. Ea a distrus totul și l-a subestimat.

2. Cerințele excesive

Acest lucru se întâmplă atunci când bărbatul însuși nu prezintă nimic, dar are o mulțime de cerințe. Într-o relație trebuie să începi mereu cu tine. Să te gândești la ce-i poți oferi celui de lângă tine, nu la ceea ce poți obține de la el.

3. Model de rol prost

Adesea, educația primită în copilărie ne afectează capacitatea de a construi relații fericite. Copiii adoptă de la părinți modul de comunicare cu s*xul opus. Și pentru ei, în mod inconștient, aceasta devine norma.

Dacă bărbatul nu a avut un exemplu masculin bun în copilărie, el nu va ști cum se comportă soții buni. Aici doar un om suficient de matur va putea analiza și se va autoeduca. Doar înțelegând ce este greșit – poți îmbunătăți situația. Dacă bărbatul își dorește o soție bună, el trebuie să fie un soț bun. Același lucru este valabil și pentru femei.