Dacă știam aceste 10 reguli la 20 de ani, aș fi evitat multe greșeli în relații.

Este posibil să pregătești femeia pentru relații, înainte ca ea să obțină experiență negativă în ele? De exemplu, la 16-18 ani să învețe acele lucruri la care ajungi în mod independent trecând prin mai multe relații eșuate…

Ce s-ar întâmpla dacă de la o vârstă fragedă ea ar primi setările corecte pentru relația cu s*xul opus și le va imprima în memorie, cum i-ar afecta asta călătoria vieții?

Dacă știam aceste 10 reguli la 20 de ani, aș fi evitat multe greșeli în relații.

1. Nu-ți face griji pentru relații.

Relațiile sunt singura sferă a vieții care se autoreglează de îndată ce îți concentrezi atenția pe altceva. Amintește-ți, cu cât într-o relație devine mai dificil, cu atât mai puțină energie trebuie să cheltui în ea. Și invers.

2. Nu te grăbi

Dacă îți dorești o relație mai puțin decât bărbatul, uniunea voastră va fi lungă. Dacă bărbatul iubește pentru doi – este minunat. Dacă femeia face la fel – este periculos.

3. Nu-ți fie teamă de pauză

Pauza – este un catalizator pentru relații. Ea crește de câteva ori viteza de apropiere sau separare.

4. Nu-ți fie frică de despărțire

Fiecare bărbat ulterior este mai bun decât precedentul. Îl vrei pe cel mai bun? Acum știi ce să faci … Nu căuta pe cineva anume. Orice bărbat poate fi destinul tău, dacă ai nevoie de asta.

5. Joacă-te, dar nu construi relații

Relația – este un joc. Primul care o ia în serios, iese din joc. Și cu cât mai mult sunteți împreună, cu atât mai mare este jocul. Și nu invers.

6. Nu sta niciodată cu un bărbat la masa de negocieri!

Negocierile într-o relație sunt cel mai inutil lucru. Vrei acțiuni de la bărbat? Motivează-l!

7. Fără s*x – relația nu există.

Acordă o atenție deosebită acestui aspect. Vorbește cu bărbatul în limba s*xului. Și atunci fiecare dintre voi va primi ceea ce vrea.

8. Sentimentele au valoare doar în lumea femeilor

Dacă dorești să ai o relație de lungă durată cu un bărbat, lasă emoțiile pentru momente speciale, oferindu-le în porții mici.

9. Simplifică

Relația complicată este o nevroză, ceea ce înseamnă sfârșitul inevitabil. Vrei o uniune lungă? – simplifică și reduce importanța relației.

10. Pentru a câștiga, fii pregătită să pierzi

Bărbatul poate ieși din relație la orice etapă fără avertisment, oricât de nedrept ți s-ar părea. Prin urmare, nu complica interpretarea comportamentului său: el nu sună, deci nu vrea. Din cea mai dramatică poveste de dragoste poți ieși în câteva săptămâni. Dacă nu menții în mod artificial starea de tragedie.

Acum imaginează-ți că dețineai aceste informații la 20 de ani, ce ai fi făcut diferit?