Cum înțelegi că bărbatul îți este fidel? Acordă atenție acestor 7 semne.

De multe ori vorbim despre infidelitatea masculină sau feminină…Și atât de rar despre fidelitate. La fel cum există semne care vorbesc despre infidelitate, există și semne care indică dragostea și devotamentul. Vom vorbi despre ele.

7 semne că bărbatul îți este credincios.

1. Mai multe fapte decât vorbe. 

Din păcate, se întâmplă adesea că bărbatul vorbește mult despre dragoste. Dar prea puțin arată asta și confirmă prin acțiuni. Grozav când se întâmplă contrariul. Mai multă acțiune – mai puține cuvinte. Dragostea nu trebuie doar auzită … Deși femeile iubesc cu urechile, totuși ea trebuie simțită și văzută!

2. El găsește întotdeauna timp pentru tine

Când bărbatul iubește, oricât de ocupat ar fi, va găsi un minut pentru a te suna, a-ți scrie sau a te îmbrățișa. El va renunța la tot dacă ai nevoie de ajutor sau sprijin, va încerca să fie alături de tine cât mai des, te va invita la întâlniri.

3. Este interesat de tine.

Acestea nu sunt doar întrebări banale despre cum a decurs ziua și cum te simți. Deseori îți cere opinia pe care o respectă, este interesat de ceea ce îți place. Te ascultă întotdeauna atent și cu mult interes, îți pune întrebări. Și nu te întreabă de 100 de ori, el însuși tinde să te cunoască. Studiază detaliile. Nu trebuie să-i repeți de 10 ori că iubești crinii, nu trandafirii!

4. Îți iubește familia.

Vorbește întotdeauna cu respect și recunoștință despre ei. Nu-l deranjează să comunice cu ei.

5. Își amintește de toate zilele importante

Se întâmplă în cazul în care ești importantă pentru bărbat, indiferent de câți ani au trecut. El nu va uita datele semnificative pentru voi doi. Atunci când omul îți este drag, memorezi totul despre el!

6. Își ține promisiunile.

Omul care rareori își încalcă promisiunile, puțin probabil poate fi suspectat de trădare. Pentru că prioritatea lui ești tu, planurile tale, copiii voștri. Își ține cuvântul.

7. Este pasionat și romantic.

Îți face surprize, îți oferă flori, cadouri. Este pasionat, ca și înainte, nu evită întâlnirile în dormitor, nu rămâne la serviciu ci, dimpotrivă, este adesea inițiatorul iubirii!