Femeia este de acord să fie într-o relație cu un bărbat sărac, doar în aceste 6 condiții.

Multe femei astăzi consideră că este umilitor să se întâlnească sau să se căsătorească cu un bărbat sărac! Fără îndoială, starea materială este în prim plan, apropo, acest lucru nu se aplică doar femeilor!

Femeia este de acord să fie într-o relație cu un bărbat sărac, în următoarele 6 condiții:

1. Dacă este dezvoltat spiritual. În viața fiecărui bărbat există perioade dificile (pierderea locului de muncă, durere sufletească etc.). Bărbații mai greu depășesc rănile emoționale. Iar dacă alături apare o femeie inteligentă, capabilă să-l iubească sincer, care îi oferă o mână de ajutor, atunci bărbatul se ”pune din nou pe picioare”.

2. Dacă este adecvat și rațional. Chiar dacă bărbatul este bogat, dar îi lipsesc aceste trăsături, îți dorești să fugi de el. Și o femeie inteligentă înțelege asta! Astfel de bărbați îți pot provoca traume fizice sau psihice, să te înșele, să te controleze. ”Cușca de Aur” nimănui nu i-a adus fericire.

3. Dacă are „mâini de aur” și nu este leneș. Dacă bărbatul este un specialist excelent, dar asta nu-i aduce o mulțime de bani, atunci femeia cel mai probabil îl va alege pe el, decât pe cel care, în aparență, are totul, dar în interior este „sărac cu duhul”. Din păcate, multe femei ajung să conștientizeze asta, ani mai târziu.

4. Dacă el este de acord să fie sub papucul ei (bine, sau cel puțin să pretindă că așa este). Ce femeie nu visează să aibă un bărbat care să-i satisfacă orice dorință. Uneori, femeia, obosită de un dictator, este gata să fugă exact la un astfel de bărbat, chiar dacă nu este bogat.

5. Dacă va participa la creșterea copiilor. Mulți bărbați vor să aibă copii, dar nimeni nu vrea să participe activ la educația lor – munca, hobby-urile, prietenii sunt mai importanți. Educația masculină în mod evident diferă de cea feminină. Femeia se bucură de procesul de creștere, le oferă copiilor toată grija și căldura, iar bărbatul depune eforturi maxime pentru a se asigura că rezultatul este cât se poate de calitativ.

6. Dacă ea dorește o relație pasageră. Bărbatul este atrăgător, sociabil, dar nu vrea să facă nimic. În acest caz, ea nu are nevoie de o astfel de “valiză fără mâner”!