Nu te iubești suficient, dacă ai aceste 5 obiceiuri.

Dacă te simți golită în interior, suferi de oboseală sau nemulțumire de sine – verifică dacă nu ești victima obiceiurilor din lista de mai jos:

1) Comparația cu alte femei.

Când femeia este mereu nemulțumită de sine și se compară cu alte femei, acest lucru indică îndoială de sine și stimă de sine scăzută. Prea puțini bărbați iubesc și apreciază femeile nesigure.

2) Se adaptează după alții.

Când femeia își pune interesele și dorințele pe planul secund, adaptându-și planurile și dorințele după alte persoane, acest lucru nu provoacă respect, ci mai degrabă milă. Dacă femeia este dispusă să-și sacrifice interesele, înseamnă că ea nu se iubește suficient.

3) Economisește pentru sine

Lipsa iubirii de sine se poate manifesta și prin economii pentru propria persoană. Dacă femeia economisește bani, timp și forțe pentru sine, atunci și oamenii din jurul ei o vor trata la fel de prost: îi vor dărui cele mai ieftine cadouri, vor folosi resursele ei (timpul, atenția, banii).

4) Nu-și prețuiește bărbatul

Există femei care nu-și prețuiesc bărbatul, turnând noroi peste el.
Astfel, ea se umilește în primul rând pe sine și apoi bărbatul pe care ea însăși l-a ales ca partener de viață. Cu toate acestea, ea continuă să trăiască cu cel care o irită atât de tare.

5) Nu apreciază eforturile altora

Atunci când femeia refuză cadourile, florile sau alte semne de atenție din partea bărbatului, ea nu arată modestă în ochii lui, ci mai degrabă jalnică. Femeia care nu este capabilă să aprecieze eforturile cuiva, nimeni nu-și dorești să facă pentru ea ceva.