Fii atentă. 6 fraze pe care le spune bărbatul atunci când înșală.

Atunci când bărbatul înșală – femeia se simte rănită. Uneori, ea observă că ceva este în neregulă, dar nu vrea să creadă că bărbatul ei ar putea să o înșele. Însă intuiția bine dezvoltată îi spune că atitudinea lui față de ea s-a schimbat. Și chiar dacă bărbatul face tot posibilul pentru a o împiedica să observe că este interesat de alta, femeia oricum înțelege după unele fraze, că suspiciunile ei sunt fondate.

Iată câteva fraze care trădează infidelitatea masculină:

1. „Culcă-te, eu voi întârzia – trebuie să finalizăm proiectul”

Este cea mai frecventă expresie pe care o folosesc bărbații atunci când petrec timpul cu altă femeie. Dacă întârzie o singură dată, nu trebuie să-ți faci griji. Dar dacă acestă ”muncă nocturnă” devine permanentă, trebuie să acorzi atenție noului „proiect”  la care lucrează bărbatului tău.

2. „M-ai înțeles greșit, hai să-ți explic”

Foarte rar, dar sunt momente în care femeia cu adevărat poate înțelege greșit. Prin urmare, nu trebuie să tragi concluzii pripite la primele semnale neplăcute. Se întâmplă ca femeia să nu audă și să nu înțeleagă exact. Dar, în mare parte, femeile nu se plâng de probleme cu auzul, așa că toate aud și înțeleg corect.

3. ”Cum ai putut să te gândești la asta, e doar colega mea.”

De fapt, de cele mai multe ori bărbații căsătoriți înșală cu colegele de lucru. Este destul de comod – acasă petrec timpul cu soția, la muncă alături de amantă. Și astfel nu trebuie să inventeze scheme complexe. De aceea, dacă ai observat că partenerul tău are o simpatie aparte pentru una dintre colegele sale, cel mai probabil chiar asta se întâmplă. Să ascunzi sentimentele este foarte complicat, chiar dacă îți dorești asta.

4. „Nu-ți faci griji dacă sunt offline, acoperirea e foarte slabă, trebuie să ai răbdare”

Probleme similare de acoperire apar atunci când bărbatul nu vrea ca partenera să-i întrerupă idila. Prin urmare, dacă ți se cere să ai răbdare – acesta este un semn clar că are pe cineva.

5. ”Nu-mi încălca spațiul personal.”

De foarte multe ori, acest spațiu este ocupat de altă femeie. De aceea, își face griji când te uiți în telefonul său. Este foarte important să acorzi atenție dacă această protecție a spațiului personal înainte lipsea. Protecția zeloasă a spațiului personal indică faptul că are secrete față de tine.

6. „Sunt obosit, azi nu am chef”

Desigur, și bărbații obosesc. În special, dacă au un job care îi solicită fizic. Dacă ai auzit această frază o dată și nu a repetat-o ​​din nou – nu ai de ce să-ți faci griji. Dar atunci când partenerul o spune în fiecare seară – merită să te gândești unde obosește  atât de tare.

Aceste expresii nu sunt dovezi directe ale trădării. Există situații când bărbatul cu siguranță înșală, dar nu folosește niciodată fraze incriminatoare.