3 tipuri de bărbați care nu te vor înșela niciodată. Iată cine sunt aceștia.

Există bărbați care nu te vor înșela niciodată. Iată de ce și cine sunt de fapt, acești bărbați:

1. Bărbații cu o constituție s*xuală slabă

Acestor bărbați le este suficientă intimitatea cu femeia iubită și ei se mulțumesc cu 1-2 acte s*xuale pe săptămână. De aceea, nu vor căuta „aventuri” în afara relației, pentru că nu au nevoie de ele. Să satisfacă s*xual două femei simultan, este o sarcină destul de dificilă pentru temperamentul și capacitățile lor s*xuale. Prin urmare, un astfel de bărbat va fi complet satisfăcut de viața s*xuală pe care o are și nici nu se va gândi să se uite la alte femei.

2. Bărbații leneși sau cărora le este teamă să înșele și să se expună la diverse riscuri asociate cu infidelitatea.

De exemplu, un astfel de bărbat se teme să nu se infecteze de o boală cu transmitere s*xuală sau de reacția soției și nu vrea să piardă nivelul de confort pe care îl are acum.

Sau este prea leneș să se gândească cum să ascundă totul, astfel încât nimeni să nu-și de-a seama de nimic. De ce ar avea nevoie de stres? Ori nu vrea să divorțeze, dacă întâmplător va fi descoperit, pentru că se teme că va fi judecat de colegi, prieteni, rude. Un alt motiv ar fi că nu vrea să împartă după divorț locuința cu soția sa și oportunitatea de a-și vedea copiii.

Acești bărbați, chiar dacă își doresc și au posibilitatea să înșele, ei cântăresc toate avantajele și dezavantajele și decid să se abțină, pentru că înțeleg că pot pierde mult mai mult decât obțin.

3. Bărbatul care te iubește și nu vrea să te rănească. 

Un astfel de bărbat înțelege foarte bine cât de mult te-ar răni, dacă te-ar înșela. Știi de ce înțelege asta? Pentru că el însuși, nu poate admite că îl poți înșela. De aceea, acționează în baza credințelor și sentimentelor sale.

El alege să fie fidel. Iar dacă înțelege că s-a îndrăgostit de altă femeie și nu te mai iubește, va recunoaște sincer și nu te va trăda pe la spate. Va fi sincer cu tine până la final, iar dacă apar probleme, de exemplu, nu este mulțumit de viața voastră s*xuală sau de comunicare, un astfel de bărbat va încerca mai întâi să rezolve problema.

Îți doresc să întâlnești doar un astfel de bărbat. Mult noroc