Omul care te va trăda posedă aceste 4 trăsături de caracter.

Uneori este dificil să identifici trădătorul din preajma ta, dar nu imposibil. Nu este plăcut când oamenii te folosesc! Fiecare relație lungă necesită încredere. Relațiile ar trebui să fie ușoare și puternice. Și merită să fii atent cu oamenii care prezintă cel puțin o trăsătură, indicată mai jos. Aceste trăsături sunt inerente oamenilor trădători! Aceștia nu îți vor fi niciodată loiali!

1. Lipsa empatiei

Empatia – este manifestarea compasiunii, capacitatea de a asculta omul, a-l înțelege. Dar aceste lucruri nu sunt caracteristice trădătorului. El te va trăda cu ușurință, fără să-și facă griji cine ești și ce simți! Gândește-te, dacă omul ar avea puțină compasiune pentru celălalt, nu l-ar putea trăda? Nu-i așa?

2. Narcisismul

Omul care nu doar are stima de sine supraestimată, ci se admiră exagerat și se consideră „centrul Universului”, este sigur că absolut toți ar trebui să fie la picioarele lui. Tocmai de aceea nu poți avea încredere în astfel de oameni. Ei nu sunt capabili să-și recunoască greșelile, dau vina pe ceilalți, ocolesc problema, șterg urmele. Vor pune totul pe umerii altora, pentru că așa se simt mai bine, așa se simt „centrul Universului”!

3. Nu poate păstra un secret

Un trădător nu-și va ține niciodată gura închisă. Tot ce îi spui, va ajunge imediat la urechile altora, mai ales dacă i-ai cerut să tacă. Este timpul să încetezi să mai comunici cu un astfel de om. Trădătorul nu respectă spațiul personal al altora, el nu consideră că, spunând secretul cuiva, face ceva rău. Dar adevărul este că în astfel de relații nu există încredere.

4. Incertitudinea

Acest om în ultima clipă îți poate spune că nu vine la întâlnire, sau promite că vine, dar nu-și respectă promisiunea. Adică nu te poți baza pe el. Dacă se va întâmpla o nenorocire el, desigur, nu va veni și nu-și va oferi umărul. Pentru că este ușuratic și îndoielnic.

Fii atent(ă) cu cei din mediul tău, uneori trădătorul poate fi chiar printre oamenii apropiați. Desigur, dacă prietenii tăi sunt testați în timp, ai încredere în ei și ești sigur(ă) că nu te vor înșela, atunci nu există niciun motiv de îngrijorare și îndoială în sinceritatea și devotamentul lor. Dar, dacă cineva dintre cei dragi are aceste trăsături de caracter, ai grijă să nu primești într-o zi o lovitură pe la spate.