Cele 7 etape ale iubirii masculine pe care trebuie să le cunoști.

În procesul de iubire – la femeie este implicată inima, la bărbat – creierul, mintea, ego-ul. Bărbatul experimentează un amestec de emoții și gânduri – produse ale inimii și minții.

Din momentul în care bărbatul a văzut femeia și până reușește să construiască o relație de lungă durată cu ea, trebuie să parcurgă 7 etape. Dacă dorești să înțelegi  ce se întâmplă în mintea unui bărbat și cum să reacționezi corect la asta, trebuie să cunoști aceste 7 etape.

1. Evaluarea

Bărbații acordă o mare atenție aspectului femeii. Dar nu se reduce totul la aspect. Dacă bărbatul găsește ceva atrăgător la femeie, el a trecut deja la etapa de evaluare.

2. Entuziasmul. 

În fiecare zi, bărbatul evaluează multe femei, încercând constant să le atragă atenția. Dacă ai trecut faza de evaluare și el vrea să fie lângă tine, să te curteze – atunci bărbatul este entuziasmat. Cum unele femei distrug rapid această etapă? Nu-i acceptă curtarea și atunci el uită de ea. Îi este mult mai ușor să cunoască alte femei.

3. Atracția

Dacă i-ai permis să te curteze, sentimentele bărbatului trec la etapa de atracție. Aici bărbatului îi este tot mai dificil să se despartă de tine, dacă înainte erai pentru el doar o fată interesantă. Acum el a observat semne de reciprocitate, de aceea a trecut la această etapă. În continuare te va curta, astfel încât să-ți placă de el.

4. Impresiile

La această etapă, bărbatul cumpără cadouri, îți face surprize. Tot ce vrea acum este să-l placi. Da, încă nu este îndrăgostit de tine, dar vrea ca acțiunile sale să ducă la un rezultat pozitiv.

5. Convingerea

La această etapă, bărbatul își pune întrebarea: „Fac totul bine?”. El nu se va calma până când nu va înțelege este pe placul fetei 100%.

6. Confirmarea

După ce bărbatul a cucerit fata, exact în acest moment în mintea lui apare întrebarea: “Îmi place de ea sau nu?” Până în acest moment, avea drept scop să o cucerească, după care încep întrebările principale. Acest algoritm este stabilit în bărbați de evoluție. La această etapă el cântărește toate avantajele și dezavantajele.

7. Bărbatul este gata să iubească

Când bărbatul își dă seama că fata i se potrivește, el trece la etapa finală de îndrăgostire. El este aproape îndrăgostit de ea. Dacă înțelege că femeia nu i se potrivește, el o evită sau își pierde interesul pentru ea.

Cum poți schimba situația în favoarea ta?

La prima întâlnirea nu-i da de înțeles că îți place. Atunci el va înțelege că trebuie să te cucerească, să depună eforturi, iar când va obține asta nu va mai dori să se despartă de tine – ești un trofeu valoros. Nu trebuie să te piardă.