8 lucruri pe care le observă bărbații cel mai des la prima întâlnire

La prima întâlnire, bărbații, chiar și cei mai naivi, observă lucruri foarte importante. Și chiar dacă aparent totul pare a fi bine, apoi el „ți-a promis, dar nu a sunat”, înseamnă că a observat ceva șocant sau inacceptabil pentru sine. Ce ar putea fi?

8 lucruri importante pe care le observă bărbații.

1. Punctualitatea. Ai ajuns la timp, ai întârziat 10 minute sau ai întârziat o oră?! O astfel de întârziere pentru el – este o bilă neagră mare. Prea puțini bărbați sunt dispuși să aștepte ore întregi.

2. Există „chimie” între voi? Prezența „chimiei” poate fi simțită atât de bărbați, cât și de femei în primele 5 minute de comunicare. Dacă această ”chimie” nu există, bărbatul nu va fi atras de tine, chiar dacă ești cea mai frumoasă femeie.

3. Îți cauți portofelul când vine momentul de achitat contul. Mulți bărbați moderni acordă atenție acestui lucru. Unul dintre colegii mei mi-a mărturisit: „Pentru mine este important ca femeia cel puțin să se ofere să plătească jumătate din sumă, nu știu de ce. Desigur, eu voi plăti pentru tot, dar faptul că fata face o încercare, mă calmează și parcă îmi dovedește că nu vede în mine doar un „portofel”.

4. Ce comanzi? Tot ce este mai scump sau „doar o salată” și alcool. Bărbaților le place mijlocul de aur – o fată înfometată derutează bărbații flămânzi.

5. Pieptul ( decolteul sau în general). Brandul Murine eye drops a intervievat 1.000 de bărbați, iar 700 dintre ei au spus că se uită în primul la ochii fetei, apoi la zâmbetul ei și în cele din urmă la piept! Personal, nu cred acest sondaj!!! 90% dintre bărbații pe care i-am intervievat eu – au spus că se uită în primul rând la pieptul femeii.

6. Cum comunici, îi pui întrebări sau comunicarea este un monolog despre tine?

Unul dintre cunoscuții mei mi-a mărturisit: „Am fost la o întâlnire groaznică – fata a vorbit mai întâi despre sine, apoi despre pisica sa, apoi despre fostul iubit, cu toate detaliile … Nu a fost interesată deloc de mine. Nu am putut suporta și după 2 ore am fugit de la această întâlnire.”

7. Cât ești de naturală. Dacă ai gene false, unghii și buze mărite, un strat gros de machiaj și sâni care ridică semne de întrebare – cel mai probabil toate astea îl vor respinge. Bărbații moderni se tem de coșmarul care poate deveni realitate – că dimineața se vor trezi și vor vedea în patul lor ceva complet diferit.

8. Mirosul. Și nu este vorba doar despre parfum, ci și despre mirosul tău natural, pe care îl poate simți dacă întâlnirea se prelungește. Din nou – dacă mirosul tău „îl prinde”, atunci se poate spune că sunteți compatibili din punct de vedere natural. Iar dacă nu, atunci următoarea întâlnire puțin probabil se va întâmpla.