Dacă bărbatul tău face aceste 8 lucruri, nu te îndoi de iubirea lui.

Dragostea din filmele și cărțile romantice ne-a învățat să credem că bărbatul care iubește sincer, este obligat să-și acopere femeia cu flori și bijuterii, și cel puțin o dată să salveze lumea de dragul ei. Iar dacă acest lucru nu se întâmplă în viața reală, multe femei se simt dezamăgite și neiubite. Oare așa trebuie să fie? Sau iubirea masculină se exprimă în altceva?

Chiar dacă bărbatul tău nu-și declară sentimentele pasionale, dar face în mod regulat majoritatea lucrurilor din această listă, poți fi sigură că te iubește.

8. Bărbatul te ascultă mai mult decât vorbește

Majoritatea bărbaților nu sunt împotrivă să vorbească despre sine și despre realizările lor, dar nu și bărbatul iubitor. El își ascultă cu mare atenție iubita, pentru că dragostea sinceră implică interes și empatie, chiar dacă subiectul conversației nu-l interesează.

7. El are grijă de prietenii și familia ta

Un bărbat iubitor îți acceptă familia și prietenii, pentru că acești oameni fac parte din lumea ta. S-ar putea să nu-i placă, dar nu te va împiedica niciodată să comunici cu ei și întotdeauna le va oferi ajutorul, dacă este necesar.

6. Nu te exclude niciodată din conversație

Bărbatul iubitor își tratează iubita egal și nu o va umili niciodată, îndepărtând-o din conversație sau interzicându-i să-și exprime opinia.

5. El este mândru de succesele tale și le spune altor oameni despre ele.

Mulți bărbați nu suportă atunci când femeia lor reușește în diferite domenii, în special dacă ei înșiși nu au cu ce se lăuda. Însă un bărbat iubitor își percepe femeia ca fiind o prelungire a sa, de aceea se bucură de succesele ei și nu ezită să le spună prietenilor despre ele.

4. Te mulțumește și te laudă constant.

Alături de un bărbat iubitor, fiecare femeie se simte specială, necesară și de neînlocuit. Pentru că ea aude mereu cuvinte de recunoștință, ceea ce înseamnă că toate eforturile îi sunt apreciate. Chiar și după câțiva ani de căsătorie, un soț iubitor își va aprecia soția și tot ce face pentru el.

3. El face concesii, deși nu i-ai cerut asta.

În orice relație, trebuie să faci compromisuri, să renunți la ceva și uneori chiar să sacrifici. Diferența este că într-o relație fără dragoste, acest lucru se întâmplă sub presiunea celuilalt partener. Bărbatul care își iubește partenera este gata să renunțe la interesele sale de dragul ei și face asta de bună voie, dacă există reciprocitate.

2. El respectă și acceptă părerea ta, chiar dacă este diferită de a lui.

Poziția „Sunt două opinii: a mea și greșită” nu este acceptată în dragoste. Chiar dacă anterior bărbatul nu era dispus să admită situații în care adevărul este de partea femeii, atunci, în cazul femeii iubite, totul se schimbă: chiar și opinia cu care nu este de acord, el este dispus să o înțeleagă și să o accepte.

1. Tu ești prioritatea lui

Un bărbat iubitor face întotdeauna alegerea în favoarea ta. Și nu numai pentru că este încântat să petreacă timpul cu tine, ci și pentru că te vede o parte a viitorului vostru comun.