Nu pot lipsi din bucătărie! 5 produse care vă aduc sănătate și bunăstare în casă.

În vremurile străvechi se credea că atunci când în casă există aceste produse – în ea domnește fericirea, sănătatea și bunăstarea. Produsele trebuie să fie proaspete, calitative, valoroase, deoarece ele vor aduce beneficii celor care locuiesc în casă.

Care sunt produsele cu proprietăți magice?

– Sarea

Sarea are proprietăți protectoare. În casă întotdeauna ar trebui să existe un vas plin cu sare curată, selectată. Sarea protejează de ochiul rău, de calomnie și boli.

– Ouăle

Ouăle proaspete aduc sănătate – așa se credea. De asemenea, ele ne protejează de influențele negative, aduc prosperitate. În niciun caz nu păstrați ouăle vechi, sparte, murdare – acestea fură toată energia pozitivă, aduc probleme și boli. Ouăle proaspete din frigider – reprezintă rezerva de energie pentru viitor, rezerva de sănătate.

– Mierea

Cel mai bine este să păstrați mierea într-un vas rotund din ceramică, cu un capac bine fixat. Când transferați miere acolo, trebuie să vă puneți o dorință – să vă doriți prosperitate și o viață dulce. Mierea ar trebui să fie, de asemenea, proaspătă, fără cristale de zahăr. Mierea are capacitatea de a crește bunăstarea și de a îmbunătăți relațiile.

– Orezul

De fapt, cerealele simbolizează bogăția care se va înmulți. Și sănătatea membrilor familiei. Orezul alb cu bob mare este cel mai bun! O pungă de orez vă protejează de necazuri și aduce bani. În niciun caz nu stocați boabe vechi în pungi uitate – asta vă va lua banii.

– Merele

Merele proaspete sunt un simbol al iubirii și fericirii. Dacă în casă există mere, chiar și unul, dar neapărat bun, în casă va exista dragoste și înțelegere. Fructele lui Venus, sunt bune pentru cei care își caută dragostea. Și pentru cei care au găsit-o. De asemenea, ele ne protejează împotriva ochiului rău, invidiei și gândurilor negre.

Dacă aceste produse sunt în casa ta, atunci ea este protejată de negativitate. Iar sănătatea și prosperitatea nu vă vor părăsi. Doar monitorizați prospețimea produselor și puritatea acestora. Cinci dintre aceste produse creează armonie și protecție. Ele atrag fericirea – așa se credea. Oricum ar fi, sunt produse utile și inofensive, care sugerează că locuința este curată, confortabilă, în ea există ordine și prosperitate. Iar odată cu asta vine și fericirea.