Cele 7 reguli ale unei femei adevărate. Eu le urmez și rămân fericită.

Admir sincer femeile care știu să-și simtă natura feminină pentru a se manifesta.

Destul de des și eu sunt așa. Cunoscuții în aceste momente îmi spun că radiez energie pozitivă. Toți imediat primesc răspunsurile necesare și le apare puterea de a crea.

Am învățat să ajung la această stare timp de câțiva ani și încerc constant să mă perfecționez. Observându-mi starea de Femeie și comunicând cu alte femei, pot spune că această stare are un sprijin.

Există câteva reguli nescrise pe care le urmează femeile adevărate. Ele se poartă și își manifestă esența interioară. Își trăiesc viața fără să se adapteze la cineva. Își creează realitatea.

Iată care sunt cele 7 reguli în versiunea mea.

1. FERICIREA EXISTĂ ÎN FIECARE ZI

În fiecare zi găsesc motive de bucurie și zâmbete. Încerc să stabilesc o atitudine pozitivă pentru întreaga familie. Împreună cu copiii, putem inventa o poveste sau o aventură neașteptată. Împreună cu soțul, putem dansa și cânta brusc.

Mă bucur de fiecare clipă și de fiecare respirație. În momentele de tristețe sau dispoziție proastă, îmi amintesc că există fericire în fiecare zi și găsesc lucruri mici plăcute de care mă pot bucura.

2. FAMILIA ESTE SUPORTUL MEU

Îmi iubesc familia. În fiecare dintre rudele mele văd o personalitate unică și încerc să-i susțin mereu și să-i inspir la noi realizări. În familie mă relaxez și încerc să creez un spațiu armonios pentru fiecare. Dacă trebuie să fac o alegere între carieră și familie – aleg familia.

3. VISURILE DEVIN REALITATE.

Visând devin mai vastă. Și încep să privesc mai larg la tot ce este în jur. Visând, las Universul să aleagă cele mai bune opțiuni pentru mine.

4. TOTUL SE ÎNTÂMPLĂ ÎN MOMENTUL POTRIVIT.  

Întâmplările nu sunt întâmplătoare. Urmăresc cu atenție spațiul și semnele acestuia. Și fiecare circumstanță întâmplătoare o apreciez ca pe un dar al sorții. Drept urmare, se întâmplă întotdeauna evenimente importante care îmi afectează viața, mereu pozitiv.

5. ASPECTUL MEU ESTE ÎNTOTDEAUNA PERFECT ȘI ARMONIOS 

Mă iubesc și îmi iubesc corpul. Încerc să am grijă de mine. Și dacă corpul meu brusc s-a schimbat – nu-mi fac griji. Accept și mă iubesc. Și din dragoste pentru mine încerc să înțeleg motivele.

6. ÎNTOTDEAUNA GĂSESC TIMP SĂ FIU SINGURĂ CU MINE 

În fiecare zi, găsesc timp să fiu singură cu mine. Uneori mă plimb singură. Uneori pictez. Alteori privesc filmul meu preferat. Acest timp este doar al meu și numai pentru mine.

7. „MIȘCAREA ESTE VIAȚĂ”

În rutina mea zilnică includ neapărat plimbările zilnice timp de cel puțin 30 de minute. Iar în afaceri și creativitate, mă dezvolt și mă mișc în direcția obiectivelor stabilite. Uneori cu pași mici, dar mă mișc.

Ce „reguli” de viață urmezi? Ce te face mai fericită și te duce la succes? Cât de des te simți fericită și de ce depinde asta?