Nu am nevoie de un prinț care promite să-mi rezolve problemele, ci de bărbatul care nu va fi sursa problemelor.

Încă din copilărie ni se insuflă că femeia are nevoie de bărbat, un salvator pentru o viață fericită. Și astfel de credințe ne fac să credem că nu suntem suficient de capabile pentru a reuși în viață.

Dar, adevărul este că pentru fericire și succes, avem nevoie de încredere în abilitățile noastre. Suntem capabile să realizăm tot ce ne dorim.

Cunosc mame singure care se descurcă perfect fără a avea un bărbat alături. Cunosc și femei singure care dețin propriile companii. Avem ocazia să fim independente și să reușim în viață fără ajutorul bărbaților.

Da, ne putem descurca fără bărbați, dar acest lucru nu este necesar. Posibilitatea de a alege – este ceea ce face viața atât de frumoasă.

Poți alege să fii cea mai bună femeie de afaceri, dar, în același timp, alături de tine să fie bărbatul iubit cu care împărtășești cele mai speciale momente. Ideea este să nu lași bărbatul sau relația voastră să te schimbe complet, făcându-te dependentă. Intrând într-o nouă relație, de multe ori uităm de potențialul nostru, pentru că este atât de frumos când cineva are grijă și își asumă responsabilitatea pentru noi.

De fapt, relația ar trebui să te ajute să crești. Ea ar trebui să te îmbogățească și să completeze acele aspecte ale existenței tale, despre care nici nu bănuiai. Dacă intri într-o relație fără a putea fi independentă, automat devii dependentă de partener, dar oare vei fi mai fericită în același timp?

Nu ai nevoie de un prinț din poveste pe cal alb, care promite să-ți rezolve toate problemele, pentru că și singură vei face față. Și nu ai nevoie de un bărbat care să fie el însuși sursa problemelor.

Găsește iubirea care te motivează să fii tu însăți. Bărbatul care te inspiră să fii mai bună în toate domeniile vieții tale. Omul care va fi nu numai iubitul tău, ci și cel mai bun prieten.