40 de ani împreună: Sean Connery încă își numește soția „dragostea vieții sale”.

Actorul și producătorul britanic Sean Connery a jucat în filme mai mult de 50 de ani. Cel mai renumit rol al său este James Bond. În 2003, celebrul actor și-a încheiat cariera și acum locuiește cu soția sa iubită în Bahamas.

Toți bărbații voiau să fie ca acest supererou, iar femeile voiau să-i cucerească inima. Însă doar una a reușit să găsească cheița spre inima lui. Este vorba de artista franceză Micheline Roquebrune Connery, iar actorul încă este îndrăgostit de ea – mai mult de 40 de ani!

S-au cunoscut în 1970 la un turneu de golf din Maroc. Actorul, care acum are 89 de ani, a declarat pentru The Sun într-un interviu că a fost copleșit de frumusețea lui Michelin și a numit-o imediat „ma cherie”.

Dar povestea lor de dragoste nu a fost lipsită de nori. Sean Connery în acel moment era căsătorit cu actrița australiană Diane Silento, cu care creșteau împreună un fiu, Jason. Iar Michelin fusese căsătorită de două ori și creștea trei copii.

La niciunul dintre ei experiența relațiilor anterioare nu era dintre cele mai bune. Dar de îndată ce s-au văzut, au înțeles că de data aceasta este pentru totdeauna.

După această întâlnire, ambii s-au întors la partenerii și la viața lor anterioară. Iar doi ani mai târziu, Michelin a primit o scrisoare de la Sean. Actorul a invitat-o în orașul spaniol – Marbella. Prima reacție a femeii a fost: „Cine se crede? Cine mă consideră?” Dar de îndată ce a refuzat, a primit următorul mesaj: „Mi-a fost dor de tine… Nu pot să nu-mi amintesc de tine, nu pot să nu mă gândesc la tine …” Și inima ei s-a topit. Pentru că și ea, deși trăia cu alt bărbat, nu putea să-l uite pe James Bond.

Apropo, iubiții vorbeau limbi diferite: Sean, de exemplu, nu știa franceza, iar Michelin nu știa engleza. Dar acest lucru nu a devenit un obstacol pentru sentimentul grandios care îi copleșea. Atunci când reporterii l-au întrebat pe actor cum vorbea cu iubita sa, el doar a zâmbit: „Mai există și limbajul corpului!”

Erau separați de continente, deoarece Michelin locuia în Africa de Nord, iar el – la Hollywood. Actorul, într-un interviu a povestit despre o întâmplare foarte amuzantă: „La începutul relației, rareori aveam șansa să ne vedem. Odată stăteam în rânduri diferite la aeroport, pentru a zbura în direcții diferite. Și i-am recunoscut picioarele! Era o barieră între rânduri, astfel încât se vedeau numai picioarele pasagerilor. Și i-am recunoscut picioarele magnifice printre câteva sute! “M-am repezit imediat acolo și într-adevăr era draga mea Micheline!”

Destul de curând, în mai 1975, s-au căsătorit și au jurat să fie împreună până la ultima suflare. Iar în anii ’90, s-au mutat în Bahamas pentru totdeauna. 

Încă trăiesc în Bahamas și se bucură unul de celălalt. Se plimbă ținându-se de mâini și merg la întâlniri.

Dragostea lor a trecut cel mai important test – testul timpului.

În octombrie 2009, într-un interviu acordat revistei Wine Spectator, actorul a vorbit despre faptul că are unele probleme cardiace. Dar femeia iubită este cel mai bun medicament. Așa că actorul în vârstă de 89 de ani se bucură de viață și are o dispoziție grozavă.