Julia Roberts: ”Atunci când întâlnești persoana potrivită, viața ta se schimbă radical.”

Fermecătoare, talentată, elegantă – actrița Julia Roberts este adorată de milioane de fani din întreaga lume. Dar cele mai multe „știri” despre viața ei personală sunt zvonuri și speculații. De exemplu, în ultimii trei ani ea a fost „despărțită” de soțul ei de mai multe ori.

Adevărul este că actrița își protejează soțul și cei trei copii de atenția paparazzilor. Tot ce știu jurnaliștii despre căsătoria ei cu Daniel Moder este că s-au cunoscut în timpul filmărilor filmului ”Mexicanul” și s-au întâlnit doi ani înainte de nuntă.

După aceea, ei … nu prea au fost văzuți împreună. Și nu pentru că Julia și Daniel au obosit unul de celălalt. Aceasta este decizia ambilor soți: de a nu lăsa străinii să intre în familia și în relația lor.

La 51 de ani, Julia Roberts a decis să deschidă parantezele și să spună adevărul despre căsătoria ei de 17 ani. „Cred că acest lucru poate fi comparat doar cu o schimbare tectonică puternică – întâlnirea noastră cu Daniel și apoi căsătoria”, a recunoscut Roberts.

Viața Juliei Roberts s-a schimbat cu adevărat în iulie 2002, când s-a căsătorit cu cameramanul Daniel Moder. Potrivit actriței, acum este mai fericită ca niciodată. Și toate acestea se datorează întâlnirii predestinate cu iubitul ei.

„Recunosc, acum sunt mai fericită ca niciodată. Nici nu bănuiam că acest lucru se întâmplă în realitate și nu în basme. Aceasta este exact ceea ce am visat întotdeauna. Abia acum am descoperit o lume nouă, o viață nouă. Sunt înconjurată de oamenii pe care îi iubesc din toată inima, de micile bucurii care îmi umplu fiecare zi. Mă înconjoară fericirea…”

„Toate cuplurile ar trebui să înțeleagă că mariajul și copiii sunt o alegere zilnică care continuă să rotească „roțile” căsătoriei. Prin urmare, trebuie să fii sincer cu fiecare alegere, dar fără patos și dramă excesivă. Totul este mult mai simplu decât ne place să inventăm.

Au trecut mulți ani, dar Daniel este și în prezent persoana mea preferată. Mă interesează tot ce spune, îi cer sfatul și ascult părerea lui. Cred că ambii suntem de fapt foarte norocoși. Deși nu s-a întâmplat nimic deosebit: doar ne iubim și ne bucurăm sincer de compania celuilalt.”

Desigur, au fost și unele dificultăți. Jurnaliștii răspândesc constant zvonuri conform cărora cuplul a divorțat sau este pe punctul de a divorța. Julia spune că ea și soțul ei nu acordă atenție unor astfel de prostii.

Pentru a influența cumva zvonurile care se răspândesc despre ei, Julia Roberts, la insistența copiilor, și-a creat un cont pe Instagram: „Acest lucru ne permite să controlăm cumva ceea ce se întâmplă. Postez unele fotografii, scriu anumite lucruri pentru a împiedica jurnaliștii necinstiți să răspândească bârfe murdare despre familia și copiii mei. ” “Sunt deschisă și prietenoasă față de abonații mei, dar urmăresc limitele confidențialității”.

Așa că Julia Roberts și Daniel Moder – au ales confidențialitatea. Și acest lucru nu înseamnă că s-au îndepărtat unul de celălalt. Ei doar își prețuiesc sentimentele și fericirea copiilor prea mult pentru a permite cuiva să le distrugă.