Bruce Willis despre cum și-a găsit dragostea adevărată: „Aceasta este cea mai incredibilă relație din viața mea”

Unul dintre cei mai faimoși actori de la Hollywood, Bruce Willis, avea totul pentru fericire, așa credea el. Succes, bani, atenția fanilor. Prin urmare, nu simțea singurătatea, crezând că totul este în regulă. Și abia după ce a întâlnit-o pe Emma Heming, care este cu 23 de ani mai tânără decât el, și-a dat seama cât de nefericit fusese înainte.

Nu a fost dragoste la prima vedere, așa cum se întâmplă adesea. Bruce și Emma erau doar prieteni timp de câțiva ani, înainte de a începe o relație.

Punctul de cotitură în relația lor a fost ziua în care Emma a acceptat să iasă cu el la întâlnire. Atunci au realizat că sunt făcuți unul pentru celălalt, în ciuda diferenței mari de vârstă.

În acele zile, Bruce Willis își pierduse deja orice speranță de a-și găsi iubirea. Căsătoria cu actrița Demi Moore, care a durat 13 ani, s-a dovedit a fi nefericită. Chiar dacă creșteau împreună trei fiice, asta nu le-a salvat relația: în iunie 1998, Moore și Willis și-au anunțat despărțirea, iar doi ani mai târziu au finalizat divorțul.

Apoi, au apărut zvonuri că erau pe cale să se împace, dar acest lucru nu s-a întâmplat. Demi Moore s-a căsătorit pe neașteptate cu actorul Ashton Kutcher. Cu toate acestea, foștii soți au menținut o relație de prietenie și încă comunică.

„Primii ani după divorț au fost foarte dificili pentru mine”, își amintește Bruce Willis. – Credeam că nu există dragoste. M-am obișnuit atât de mult cu ideea că voi trăi singur, încât chiar glumeam: „Da, trăiesc singur, dar nu sunt singuratic”. Desigur, în acest fel încercam să nu mă gândesc la cât de nefericit sunt. Mă mințeam. Și numai când în viața mea a intrat Emma, m-am simțit în sfârșit fericit.”

„Vreau să fiu mereu cu iubita mea. Ideea că vom fi departe unul de celălalt este insuportabilă pentru mine. Aceasta este cea mai incredibilă relație pe care am avut-o vreodată.” – spune actorul.

Bruce Willis și Emma Heming s-au căsătorit în martie 2009. La nuntă au participat, apropo, și prima soție a actorului Demi Moore împreună cu soțul ei Ashton Kutcher.

Bruce și Emmy au două fiice: Mabel Ray și Evelyn Penn. Locuiesc în New York și sunt foarte fericiți. Emma are o relație excelentă cu cele trei fiice ale actorului.

„Eram foarte tânără când l-am cunoscut pe Bruce. Eram îngrijorată că mă întâlnesc un bărbat care are deja trei copii. Acest moment a fost foarte dificil. Dar, cred, că am avut noroc: din primele zile, ne-am simțit ușor și distractiv. Nu au apărut probleme. Cu toții ne iubim!” – spune Emma.

„Bruce mă amuză întotdeauna. Glumim și râdem mereu și cred că este un lucru foarte important. Imediat ce în relație își face loc seriozitatea – ea se deteriorează. De asemenea, petrecem mult timp împreună. Recunosc că încă mai ieșim la întâlniri! Cred că suntem cu adevărat potriviți unul pentru celălalt.” 

„Este într-adevăr iubire adevărată” – spune Bruce. “Emma este femeia pe care am căutat-o toată viața. Nu voia nimic de la mine, decât dragoste. Și ne iubim!”