7 lucruri pe care bărbatul îndrăgostit se teme să ți le ceară, dar visează să o facă.

Bărbații sunt foarte laconici și închiși. Spre deosebire de femei, le este mai dificil să vorbească despre sentimente și dorințe. În special atunci când sunt îndrăgostiți, se tem să nu-și jignească iubita.

Însă există lucruri pe care visează să ți le ceară, chiar dacă nu arată asta pe față.

1. Să petreci mai mult timp cu el decât cu prietenele

Astfel vrea să se simtă semnificativ, special, de dragul căruia poți amâna întâlnirile cu prietenele, cu care oricum petreci o jumătate de zi la telefon, apoi la sală și la cafenea.

2. Să ștergi foștii iubiți din lista de prieteni. 

Nu prea există bărbați care ar fi de acord să menții relațiile cu foștii. Dar să-ți ceară să rupi legăturile cu ei, probabil, nu va îndrăzni. Pentru că s-ar putea să crezi nu are încredere în tine. De aceea, este mai bine să o faci singură, fără să-ți ceară el asta.

3. Să iei inițiativa

Da, bărbatul – este cuceritor! El atinge obiective, manifestă inițiativă, îi permite femeii să fie o prințesă fragilă și slabă. Dar, de asemenea, își dorește ca femeia uneori să-l sărute, să-i scrie și să planifice weekend-ul comun. În caz contrar, se pare că doar el are nevoie de această relație și cerșește atenția ei. Uită de cine și cui datorează. Trăiește ascultându-ți sentimentele și fii atentă la partenerul tău.

4. Să-ți demonstrezi sentimentele în public

Orice bărbat vrea să-ți demonstrezi sentimentele tandre nu numai în privat, ci și în public. Desigur, nu vorbim despre sărutări pasionale și îmbrățișări fierbinți. Dar să-l ții de braț sau să-i încălzești mâna – da! Mulți bărbați cred că detașarea în public sugerează că încă nu l-ai acceptat complet. Toate acestea provoacă în bărbat îndoiala de sine.

5. Să ștergi parola din telefon

Toți avem dreptul la libertate și spațiu personal. Dar orice persoană îndrăgostită, care se află într-o relație sinceră – nu înțelege de ce celălalt pune o parolă. Nu pentru a intra acolo, să-ți citească mesajele, să-ți monitorizeze rețelele sociale și e-mailul, ci pentru a-i arăta încredere, pentru a-i arăta că nu ai nimic de ascuns.

6. Să ai grijă de tine

Bărbaților le este frică să rănească sentimentele femeii. De aceea, nu te aduce într-o stare deplorabilă și amintește-ți înțelepciunea orientală: femeia ar trebui să fie frumoasă și îngrijită în primul rând pentru bărbatul ei, nu pentru ceilalți! Chiar și acasă.

7. Să fii mai dezlanțuită în pat

Da, ești perfectă. El este îndrăgostit și fascinat. Dar ceva lipsește în viața voastră intimă. Și cum să-ți spună asta? Ai putea să te simți jignită sau să crezi că este un om pervers. Sarcina fiecărui bărbat este să-i provoace în primul rând plăcere partenerei sale. Prin urmare, dacă simți că există o tensiune subtilă între voi, vorbește despre asta, bărbații se deschid mai greu. Sunt prea îngrijorați de starea noastră mentală fragilă!