6 fraze pe care le spune bărbatul pentru a te minți, când, de fapt, are alta.

În orice relație apar dificultăți și conflicte, deoarece ambii parteneri învață să trăiască împreună. Cu toate acestea, există fraze pe care, de obicei, bărbații le folosesc pentru a-și minți partenerele.

1. „Nu înțeleg, de ce îmi scrie?”

O astfel de frază zboară de pe buzele iubitului tău când vezi mesaje sau apeluri de la fosta sa iubită. Îți spune că între ei nu mai există nicio legătură. Ei bine, atunci de ce nu o blochează? Nu, el nu se grăbește să facă asta, ceea ce înseamnă că își face planuri cu ea, dacă între voi cumva apare tensiune sau vă despărțiți. Adică încearcă, să păstreze opțiuni de rezervă.

2.”Nu-mi place ideea căsătoriei”

Vă întâlniți deja de câțiva ani și desigur îl vezi în calitate de partener permanent și viitor soț. Dar când începi o discuție despre căsătorie, el îi spune că nu are de gând să se căsătorească, pentru că nu crede în căsătorie. Acest lucru ar trebui să te alarmeze, deoarece ai construit o relație cu un burlac veșnic, un iubit iresponsabil sau cu un bărbat care nu te vede în rolul de soție.

3. ”Mi s-a descărcat telefonul”

Desigur, se poate întâmpla orice. Cu toate acestea, dacă se întâmplă destul de des, el doar îți aruncă scuze. Fie nu voia să-ți răspundă, fie era ocupat cu ceva mai important decât tine.

4. ”Să nu ne grăbim.”

Acestea sunt cuvinte minunate, dacă bărbatul ți le spune la începutul relației. În acest caz relația se dezvoltă firesc, vă cunoașteți reciproc. Dar dacă sunteți într-o relație lungă și el îți spune astfel de cuvinte, atunci bărbatul nu vrea să-și asume responsabilitatea, iar tu ești doar una dintre opțiuni.

5. ”Am tăcut pentru că nu voiam să te întristez.”

O scuză clasică. Bărbatul face ceva care mai târziu te va supăra sau te va enerva. Și ca răspuns la plângere, el îți spune că a rămas tăcut pentru că știa că te vei întrista. Ține minte: dacă nu voia să te întristeze, nu acționa așa.

6. ”Este doar o veche prietenă.”

De exemplu, partenerul tău se întâlnește adesea cu „prietena” care îl sună mereu, îi scrie sau îl invită undeva. Și ca răspuns la întrebările tale, îți  spune că e doar o amică veche. Desigur, tu ești geloasă. În acest caz, la astfel de întâlniri ar trebui să participi și tu, nu doar ei doi. Iar ”prietena” ar trebui să înțeleagă că nu merită să-i scrie prietenului tău mesaje toată ziua.