Test psihologic: modul în care ții cana dezvăluie trăsăturile tale de caracter ascunse.

Suntem individuali, dar în ciuda diferențelor, există trăsături comune care ne unesc. Limbajul corporal, uneori, poate spune despre om mai multe decât el însuși. Acest test psihologic dezvăluie trăsăturile ascunse ale caracterului, evaluând modul în care omul ține cana.

Privește cu atenție imaginea și alege opțiunea care ți se potrivește. Dacă întâmpini dificultăți, ia o cană și observă felul în care ții mâinile.

1. Ții cana de toartă, ridicând degetul mic în sus

Ești un adevărat lider. Mereu încrezător, știi întotdeauna ce vrei. Te descurci bine cu funcțiile de conducere, datorită cunoștințelor intuitive despre cum să gestionezi oamenii. Dar fii atent, încrederea excesivă poate genera narcisism.

2. Ții cana cu ambele mâini

Ești un interlocutor bun, asculți cu atenție și simți starea de spirit a interlocutorului. Deschiderea și flexibilitatea sunt exact ceea ce te diferențiază de alții și, în plus, ai un bun simț al umorului. Lucrezi bine în echipă, dar ești prea atașat de societate, nu ești independent în afara ei. Fii atent la această slăbiciune.

3. Ții toarta cu întreaga mână. 

Calmul și raționalitatea – sunt caracteristicile tale principale. Oamenii care nu te cunosc bine, le pot confunda cu răceală și indiferență, dar, de fapt, ai în tine un ocean de emoții nereacționate. Uneori, mai ales în situațiile de nedreptate, masca liniștii și indiferenței dispare, iar cei din jurul tău își dau seama că ești o persoană obișnuită ca și ei. Încearcă să fii mai liber în manifestarea emoțiilor, în special cu cei dragi.

4. Ții cana de baza ei

În viața de zi cu zi, ești grijuliu și gânditor. Orice decizie este analizată cu atenție, cântărești toate avantajele și dezavantajele, deoarece îți este frică de consecințe. Poți fi numit un angajat bun, pentru că ești plin de compasiune. Cu toate acestea, precauția excesivă îți dăunează: neștiind cum să acționezi rapid, ratezi oportunitățile și cedezi ușor reflecțiilor.

5. Cu o mână ții toarta, iar cu cealaltă cana.

Ești o persoană vulnerabilă și impresionabilă. Înțelegi bine oamenii, poți vedea motivele lor interioare. Dar ești selectivă în ceea ce privește prietenii și capricioasă în relații. Poți să te deschizi doar dacă simți că ești iubită și omul se străduie la fel de mult ca tine. Întâmpini dificultăți în a face primul pas. Dar dacă partenerul a reușit să te cucerească, riști să-ți arăți partea infantilă și excesiv de capricioasă. Încercă să fii mai independentă și mai rezistentă la stres.

6. Ții cana cu degetele de partea superioară

Caracteristica ta specifică – este autocontrolul, calmul. Plutești în fluxul vieții, implicându-te în cele mai diverse aventuri, pentru că ai o cantitate nelimitată de energie. Oboseală cronică? Depresie? Apatie? Nu există astfel de cuvinte în dicționarul tău. Singurul lucru care te poate dezechilibra – este lipsa de previziune. Fiind un prost vizionar în ceea ce privește viața, te bazezi deseori pe soartă, și prin urmare, riscul de eroare crește.