O blondă a decis să facă ordine în apartamentul iubitului ei și l-a pierdut pentru totdeauna.

Despre această poveste eșuată de dragoste mi-a povestit o prietenă.

Colega ei de clasă, o blondă fermecătoare de 26 de ani, a rugat-o să-i găsească un iubit. În ciuda faptului că era o bună gospodină, avea un aspect atrăgător și caracter flexibil, bărbații fugeau de ea deja la a treia întâlnire. Cel mai uimitor lucru era că toți vedeau în fața lor o fată foarte frumoasă, bună, veselă și inteligentă. Ce-și mai doreau bărbații?

Prietena mea, atinsă de această nedreptate, a acceptat să o ajute. Ia făcut cunoștință cu un bărbat înstărit, știind că ea îl va impresiona și nu a greșit.

La prima întâlnire bărbatul a încercat să o impresioneze prin toate mijloacele posibile. Au mers într-un restaurant unde el a comandat muzică, flori, a plătit masa pentru toți cei prezenți … Pe scurt, în toate felurile încerca să-și arate abilitățile de bărbat-alfa.

În final, toți au mers să întâmpine zorii și să danseze pe marginea unei stânci. După care cuplul îndrăgostit s-a dus acasă. Blonda și admiratorul ei au plecat împreună, sărutându-se.

Cinci zile mai târziu, blonda cu lacrimi în ochi se plânge că bărbatul nu-i răspunde la apeluri, o evită.

Prietena mea a decis să se informeze, să vadă ce s-a întâmplat și în cele din urmă s-a dovedit că problema era următoarea: după o noapte magică, fata s-a dus la baie să se spele și a văzut mizerie. A făcut curățenie. Apoi s-a dus la toaletă, din nou mizerie. A curățat și acolo.

Dimineața, îndrăgostiții s-au dus împreună la bucătărie …… IAR ACOLO TOTUL TREBUIE CURĂȚAT. Deci, s-au despărțit.

– Nu mai pot vorbi cu ea! – se justifica bărbatul. În primul rând, îmi curăță apartamentul fără permisiunea mea. Acest lucru este enervant.

În al doilea rând, am vrut să-mi petrec noaptea cu o frumusețe, nu cu o menajeră. Dacă aș avea nevoie de ordine, aș apela o firmă de curățenie.

Și, în al treilea rând, mi-a apărut o teamă teribilă că va scoate din geanta ei mică certificatul căsătoriei noastre, ciorba cu varză acră, câinele și pe mama ei. Dar nu sunt deloc pregătit pentru asta…

Ca întotdeauna, nu vor fi concluzii din această poveste, cu excepția uneia pe care pe care am tras-o deja de mai multe ori – perioada florilor și bomboanelor este sacră. Se referă atât la bărbați, cât și la femei.