9 semne prin care poți înțelege că bărbatul nu simte nimic pentru tine

Să vezi situația reală, atunci când ești concentrată pe ceea ce dorești, nu este deloc ușor. Și nu contează cât de mult îți place bărbatul, cum visezi să simtă la fel. Uneori, merită să recunoști că nu-i pasă de tine oricât de mult ți-ai dori contrariul.

Iată câteva semne care îți spun că este indiferent față de tine:

1. Îți spune totul direct. 

Unii bărbați nu au timp de jocuri sau subtilități. Vor fi cât mai simpli. El îți va spune că vrea să fiți doar prieteni sau că acum caută ceva ocazional. Nu face greșeala de a te gândi că în realitate presupune altceva. Te minți doar.

2. Te ignoră mai des decât îți răspunde

Dacă doar îți citește mesajele, dar întârzie cu răspunsul sau își permite să-ți ignore apelurile: nu simte nimic. Desigur, este „ocupat” (toți suntem ocupați), dar dacă găsește timp pentru Game of Thrones, miercuri seara după muncă, ar putea și să-ți răspundă rapid.

3. Te-a trimis în mod repetat în zona de prieteni

Dacă te numește cu cuvinte de genul „bro” sau „prietene”, să știi că nu planifică să te facă iubita lui în viitorul apropiat. Același lucru este valabil și pentru complimente. Unii bărbați pot fi timizi, dar atunci când simt ceva pentru femeie, ii dau de înțeles că sunt atrași de ea.

4. Ești micul lui secret

El nu spune nimănui despre tine, nu te invită la întâlniri cu prietenii sau cu familia și cu siguranță nu vrea să fie fotografiat cu tine, ca să nu mai vorbim despre publicarea fotografiilor pe rețelele sociale. Dacă nimeni din viața lui nu știe despre existența ta, acesta este semnul principal.

5. Te contactează numai noaptea.

Dacă îți scrie doar noaptea, poate că încearcă să-ți spună ceva. De exemplu, că ești în viața lui doar pentru un singur lucru.

6. Doar tu faci planuri

Tu ești mereu cea care oferă timp sau planuri, altfel nu se întâmplă nimic. Dorința lui de a merge la plimbare mereu se încheie cu oprirea într-o încăpere, iar când sunteți împreună, privirile voastre nu se întâlnesc niciodată. Un alt semn este că nu vrea să fie singur cu tine.

7. Nu este de încredere

Când sunteți împreună, se grăbește întotdeauna să plece. Se uită constant la ceas sau la telefon pentru a afla ora, își schimbă în mod constant planurile pentru ziua respectivă, sau chiar nu vine deloc. De fiecare dată când vrei să mergeți undeva sau să vorbiți, îți spune că este ”ocupat”.

8. Este un interlocutor teribil

El nu începe niciodată o conversație și, atunci când tu faci asta, răspunde sec, plictisitor și monosilabic. Niciunul dintre voi nu știe lucruri personale despre celălalt. Desigur, la început va fi așa, dar dacă este interesat de tine, va avea și dorința de a te cunoaște mai profund.

9. Nu depune niciun efort.

Dacă nu-ți răspunde reciproc la toate eforturile tale de a menține conversația, comunicarea, atunci îți arată că nu ești importantă pentru el. Nu este bărbatul potrivit. Meriți pe cineva care te admiră și vrea să faci parte din viața lui. Iar acest bărbat nu face asta – de aceea e timpul să te miști mai departe.