5 Obiceiuri matinale care ar putea spune că bărbatul este infidel.

De obicei, bărbatul care a început o relație în afara căsătoriei, încearcă să ascundă acest fapt de soția sa. Nu toți vor să ajungă la divorț. Dar anumite detalii în comportamentul său matinal îl pot trăda.

Iată la ce trebuie să acorzi atenție:

1. Bărbatul, literalmente ”fuge” la serviciu. 

El a devenit mai puțin atent față de soție, se limitează doar la un sărut rapid, sau chiar pleacă fără el. Dacă dimineața îmbrățișările și sărutările erau un lucru obișnuit între soți, renunțarea neașteptată la ele ar trebui să fie un semnal că ceva este în neregulă. Dacă în familie nu au existat certuri majore și discordii, atunci motivul ar putea fi înafară.

2. Este neobișnuit de galant

Adesea, bărbații, simțindu-se vinovați, încearcă să-și acopere vina cu grijă exagerată. Dimineața, soțul încearcă să fie foarte blând și grijuliu, pregătește cafeaua sau își ajută soția. Dacă înainte nu-i stătea în fire să facă toate astea, comportamentul respectiv pare nefiresc. Poate că doar vrea să-și „răscumpere vina” într-un mod atât de simplu.

3. Este extrem de nervos. 

Bărbatul infidel simte agresiune față de soție. Pentru că trebuie să-și justifice cumva comportamentul, dar nu poate face asta. Acest om va avea un comportament iritabil dis-de-dimineață, va reacționa violent la cele mai inofensive observații sau glume, va provoca scandal. Sau poate fugi rapid la muncă pentru a evita o posibilă conversație neplăcută.

4. Se trezește obosit

„Să stai pe două scaune” – nu este prea confortabil. Iar bărbatul care se află în această situație, va simți o tensiune nervoasă crescută. Din acest motiv el poate dormi prost, se va trezi obosit și frânt. Iar incapacitatea de a lua o decizie finală, doar îi va agrava situația. Aventura amoroasă, în ciuda atractivității aparente, aduce cu sine un stres emoțional crescut. Acest lucru îi afectează sănătatea și comportamentul.

5. Are un comportament neobișnuit în pat

Dacă soțul demonstrează brusc un comportament intim neobișnuit, pe care nu l-a mai avut înainte, aici deja ar fi bine să te întrebi: unde și cu cine a învățat asta?