Chiar și cea mai frumoasă femeie va respinge bărbații, dacă face aceste 3 lucruri.

Ce trăsături de caracter trebuie să posede o femeie pentru a atrage bărbatul? Da, multe, deși psihologii spun că feminitatea este suficientă.

Femeile ar trebui să fie conștiente că atrag bărbații doar datorită faptului că sunt diferite – tandre, fragile, frumoase, afectuoase.

Dar există și trăsături feminine care aproape întotdeauna resping bărbații. Vreau să menționez 3 dintre ele:

1. Obiceiul de a înjura

Chiar și bărbații sunt condamnați atunci când înjură în public. În lumea civilizată, utilizarea frecventă a limbajului obscen este un semn al inteligenței și statutului social scăzut. De obicei, oamenii cu minte îngustă, inculți și fără educație își exprimă astfel gândurile.

Chiar și cea mai seducătoare frumusețe va provoca repulsie în rândul bărbaților, dacă de fiecare dată când deschide gura, spune ceva obscen.

2. Neglijența.  

Orice femeie care nu se îngrijește își pierde atractivitatea naturală. Și nu vorbim despre proceduri, produse cosmetice sau haine scumpe. Unele doamne își permit să neglijeze procedurile elementare de igienă: își permit să umble cu unghiile, părul și hainele murdare (mașina de spălat – un mit?).

Femeile nu ar trebui să uite că în orice moment după colț le-ar putea aștepta prințul chipeș, și cum în basm el nu a recunoscut-o pe Cenușăreasa neîngrijită, trageți concluzii.

3. Dorința de a fi lider. 

Natura i-a făcut pe bărbați să fie lideri, chiar dacă feministele încearcă să demonstreze contrariul. Să-i fure partenerului acest drept primordial – este cea mai gravă greșeală a femeii.

Ea nu ar trebui să concureze cu bărbatul, să-și dovedească constant superioritatea. Chiar dacă există dorința de a-i demonstra cine este șeful în casă, atunci trebuie să faci acest lucru cu atenție, pentru a nu provoca certuri deschise și separare.